Home » България » Още скандални разкрития за шашмите на Мегз и Рончев (ВИДЕО)
Още скандални разкрития за шашмите на Мегз и Рончев (ВИДЕО)
Още скандални разкрития за шашмите на Мегз и Рончев (ВИДЕО)

Още скандални разкрития за шашмите на Мегз и Рончев (ВИДЕО)

Транспортният бос и „бивш любовник на Мегз“ /по думите на съпругата му/ Румен Рончев остава зад решетките. Това стана ясно от решението на магистратите в съдебната зала на Районен съд в Пловдив днес, предаде trafficnews.bg.

 Според съда има доказателства за участието на Рончев в застрахователна измама с джипа на Миглена Каканашева – Мегз – Mercedes GL. Припомняме, че скъпото возило бе обявено за откраднато през лятото, но по данни на разследващите „кубчето“ е станало „жертва“ на схема за източване на пари. Припомняме, че мерцедесът е собственост на лизингова компания.

Решението на съда удовлетвори това на прокуратурата, от където поискаха най-тежката мярка „задържане под стража“, като държавният обвинител посочи, че са налице всички предпоставки за арест.

Срещу Рончев има две обвинения – за обсебване и за кражба, като според българското законодателство и двете са тежки умишлени престъпления. Това беше посочено и като лоши характеристични данни, което значи, че мъжът може да извърши ново престъпление. От друга страна мъжът е бил реабилитиран, след като е имало висящо дело за кражба.

Именно това беше и вторият довод на магистратите, които изтъкнаха, че има опасност Рончев да извърши ново престъпление. От друга страна няма опасност Рончев да се укрие, тъй като има постоянен адрес, семейство, дете и собствен бизнес.

Рончев бе изведен от залата с белезници, а адвокатът му Пламен Бончев бе категоричен, че ще обжалва.

„Ще се борим до край“, посочи и съпругата на бизнесмена. По думите й в момента Мегз е обсебила офисите им и има преписка за това нещо. Зорница подкрепи думите на мъжа си, че е натопен, а в момента дизайнерката се опитва да придобие 51 % от семейните фирми.

Вижте как коментираха Рончев и съпругата му казуса преди да влязат в съдебна зала тук:

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар