Home » Клюки » Огромна драма преди старта на „ВИП Брадър“! Николета Лозанова аут от шоуто заради инцидент!
Огромна драма преди старта на ВИП Брадър! Николета Лозанова аут от шоуто заради инцидент!
Огромна драма преди старта на ВИП Брадър! Николета Лозанова аут от шоуто заради инцидент!

Огромна драма преди старта на „ВИП Брадър“! Николета Лозанова аут от шоуто заради инцидент!

Голямата звезда на тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“ може и да не влезе в Къщата на звездите. Оказва се, че Николета Лозанова е претърпяла инцидент, който може да я откаже от риалитито, научи БЛИЦ.

Тя е била закарана в болница с навехнат крак преди дни. След като се оплакала от силни болки, нейният любим – вратарят Николай Михайлов я е завел в лечебно заведение. Специалисти са сторили нужното и в момента красавицата си почива.

 

Тазгодишният сезон на риалитито ще премине под мотото „Женско царство“. Още от рекламите на шоуто става ясно, че ще има една царица, която ще дирижира случващото се в Къщата и ще тъпче всички мъже с лекота. Очаква се в тази роля да влезе именно НиЛо.

Огромна драма преди старта на ВИП Брадър! Николета Лозанова аут от шоуто заради инцидент!

 

Още от миналата година името й е спрягано участник във „ВИП Брадър“. През 2017 тя не влезе, защото я грозяха огромни неустойки, след като развали договора си с „Папараци“. Този път обаче плеймейтката е решила да взриви Къщата с темпераментната си личност. Дали неприятният инцидент от последните дни ще я спре, предстои да разберем.

Продуцентите от своя страна са готови на всичко, за да привлекат именно брюнетката в предаването и са решени да се разделят с колосална сума за целта. Според слухове от кухнята на шоуто, Лозанова може да прекрачи прага на риалитито срещу близо четвърт милион.

Източник: БЛИЦ

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!