Home » Без цензура » „Оферта” на Слънчака за родопчанки: Сервираш и заголваш задник, иначе няма заплата! (СНИМКА)
оферта на Слънчака

„Оферта” на Слънчака за родопчанки: Сервираш и заголваш задник, иначе няма заплата! (СНИМКА)

Момичета от Родопите останаха втрещени от оферти за работа на Слънчев бряг.

Девойките трябвало да сервират в оборотен ресторант, но по оскъдно облекло. Униформата включвала пола, която било „желателно” да се вдига и оголва задни части при обслужване на масите. „Ако не искате да работите така, заминавайте си”, бил ултиматумът на управителката, споделиха за 24rodopi.com

20-годишни момичета, отказали да бъдат обект на „жадни погледи” от страна на клиентите.

„Казаха ни, че по този начин се вдига оборотът на заведението, а това е единствената ни задача”, разказва С. В други обекти по Черноморието пък властва изцяло сивата икономика. Според нагърбили се на работа на Слънчев бряг нашенци, офертите се разминавали коренно по оста договор-заплащане.

„Карат ни да подписване контракти за заплата от 520 лева, а всъщност ще получаваме по 1200 лева. Трябва да работим в хотелски комплекс, понякога без почивен ден, да даваме извънредни часове при тематични вечери в комплекса, но при напускане ни цакат с парите по договор. Нищо от устните уговорки с управителите не се заплаща”, категоричен пък е 22-годишен родопчанин, избрал да бъде сервитьор в хотелски комплекс на Слънчака.

Сервираш и заголваш задник

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар