Home » Lifestyle » Обича ли те или просто те използва? Ето как да разбереш
Обича ли те или просто те използва Ето как да разбереш
Обича ли те или просто те използва Ето как да разбереш

Обича ли те или просто те използва? Ето как да разбереш

Всяко момиче е имало поне едно гадже, с което само си е изгубило времето. Той не е изпитвал нищо към нея, но я е залъгвал умело с хубави думи. А когато е получил всичко, което е искал, просто си е тръгнал.

За съжаление, по света има много такива мъже. Те ще ти губят времето, за да получат каквото искат. Но твоето време е много ценнo. Любовта ти също. На такива хора им е все едно за теб, затова ще ти се наложи сама да ги разобличиш. Ето как:

Не спира да ти прави комплименти

Истината е, че просто те ласкае, за да вдигне самочувствието ти, защото когато си уверена в себе си, няма да забележиш тревожните признаци. Не е изключено да иска да отвлече вниманието ти с прекалено много комплименти.

Звъни ти само късно вечер

И го прави само поради една причина – за да прави секс с теб. Ако наистина му харесваше, щеше да иска да общува с теб и през останалото време.

Не ходите на срещи

Ако вашите срещи се ограничават само със стоене вкъщи и той непрекъснато си намира причини, за да не те изведе някъде, вероятно не иска хората да си помислят, че сте двойка.

Не познаваш приятелите му

Обикновено, когато двама души се срещат, постепенно започват да опознават живота на другия. И ако за запознанство с родителите е още рано, с приятелите това става почти веднага. Ако той те крие от познатите си, със сигурност не гледа на връзката ви сериозно.

Говори малко за себе си

Какво изобщо знаеш за него? Щом не споделя с теб лични подробности, значи не иска да се сближава емоционално. Това означава само едно – че не планира с теб нищо сериозно.

Крие телефона си

Със сигурност общува и с други момичета и разговорите им не са безобидни. Иначе защо си крие телефона от теб? Там има нещо, за което ти не трябва да знаеш!

Срещате се само когато му е удобно

Срещате се само когато той е свободен и очаква да се съобразяваш с графика му. Вероятно е прекалено зает с други хора или не иска да планира нищо предварително, също както не планира да се задържиш в живота му прекалено дълго.

Дава ти уклончиви отговори

Не може да обясни защо дълго време не е отговарял на обажданията или съобщенията ти? Или къде е бил през уикенда? Вероятно честните му отговори няма да ти харесат и той е напълно наясно с това. /jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар