Home » Бизнес » Новото бъдеще за хорека сектора

Новото бъдеще за хорека сектора

Нов формат. Обогатяване на тематичния обхват. И с каузата – създаване на максимално добри условия за развитие на хорека сектора. Всичко това е само част от новото лице на изложение СИХРЕ. Българският международен форум, ежегодно обединяващ бранша, ще се проведе за първи път самостоятелно. Това ще се случи от 28 до 31 януари 2020 г. в Интер Експо Център.

Кампанията вече е в ход. „Промяната в концепцията на изложението цели да постави акцента изцяло върху хорека сектора и да разшири спектъра на представените фирми, коментират организаторите.
Какво налага промените?
Последните издания на СИХРЕ затвърдиха тенденцията за положителния ръст и развитието на хорека сектора. Динамичността, с която браншът се характеризира, и нарастващият брой услуги, изграждането на нови пазарни ниши, както и светкавичното внедряване на технологии от последно поколение налагат създаването на една много по-мащабна бизнес платформа от досега съществуващата. Освен това последното издание през 2018 г., регистрира над 30% ръст на участващите фирми.

Всички тези предпоставки доведоха до нуждата СИХРЕ да се провежда самостоятелно. Ясен показател за нуждата от нов формат е и изключителният интерес на компаниите от България и чужбина, както и на публиката от ресторантьорския, хотелиерския, туристическия и СПА бизнеса.

Изложението ще се проведе в четири от изложбените зали на Интер Експо Център. Две от палатите са ангажирани от компаниите с основна дейност в професионалното кухненско оборудване и посуда, а в останалите две – оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес, решения за интериорния дизайн. Разбира се, компаниите ще представят както иновативни продукти, така и софтуерни продукти от последно поколение.
GastronomiX и BOCUSE D’OR
Съпътстваща програма от най-високо ниво. Това бе мнението на посетителите от България и чужбина през 2018 г., които бяха свидетели както на представените технологични иновации, така и на демонстрациите на живо. Заявката е съпътстващата програма на СИХРЕ 2020 да надгради достигнатите стандарти до най-високо световно равнище.

Залите на международния форум ще бъдат дом за кулинарното събитие GastronomiX. Известни гостуващи шеф-готвачи ще вземат участие в него, завладявайки съзнанието на присъстващите. Изложението ще бъде арена и на националната квалификация за най-престижното състезание за млади готвачи Bocuse d’Or.
Хотелиерският форум
В рамките на изложението ще се проведе и професионално събитие за актуалните теми в хотелиерския бранш. Форумът ще събере собственици и мениджъри на големи хотелски вериги, по-малки хотели – както за туризъм, така и ориентирани към бизнеса.

Нов формат. Различно лице. Четири изложбени зали и над 10 000 кв.м изложбена площ. Такъв ще бъде духът на международно изложение СИХРЕ 2020. От 28 до 31 януари събитието ще изгради професионалната платформа на хорека сектора, давайки възможност на компаниите да се срещат със своите партньори и потенциални клиенти. Всички актуални новини за международния форум ще откриете ТУК.

София / България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Рибари излязоха на протест

Рибари от Варна излязоха на протест заради заплаха да изгубят рибарското селище в местността „Траката”. ...

Защо Германия не връща престъпници и заподозрени в Румъния и България?

„Проблемът е много голям“ – така високопоставен германски магистрат коментира трудностите, пред които е изправено ...

Сузанита изригна срещу съученички

Поп фолк певицата Сузанита избухна срещу връстничките си. Изпълнителката изригна за пореден път в социалните ...

Младен Маринов: Намалихме убийствата 4 пъти

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов изнесе пред журналисти направена от него статистика за криминалните ...

Мъж отива на съд, правил се на работодател, за да изнасилва

57-годишният Ю. М. е предаден на съд с обвинителен акт на Районната прокуратура във Варна ...

БНТ се извини на Украйна и обеща да накаже виновните

Българската национална телевизия се извини на Украйна заради допусната грешка по време на централната емисия ...