Home » Бизнес » Новото бъдеще за хорека сектора

Новото бъдеще за хорека сектора

Нов формат. Обогатяване на тематичния обхват. И с каузата – създаване на максимално добри условия за развитие на хорека сектора. Всичко това е само част от новото лице на изложение СИХРЕ. Българският международен форум, ежегодно обединяващ бранша, ще се проведе за първи път самостоятелно. Това ще се случи от 28 до 31 януари 2020 г. в Интер Експо Център.

Кампанията вече е в ход. „Промяната в концепцията на изложението цели да постави акцента изцяло върху хорека сектора и да разшири спектъра на представените фирми, коментират организаторите.
Какво налага промените?
Последните издания на СИХРЕ затвърдиха тенденцията за положителния ръст и развитието на хорека сектора. Динамичността, с която браншът се характеризира, и нарастващият брой услуги, изграждането на нови пазарни ниши, както и светкавичното внедряване на технологии от последно поколение налагат създаването на една много по-мащабна бизнес платформа от досега съществуващата. Освен това последното издание през 2018 г., регистрира над 30% ръст на участващите фирми.

Всички тези предпоставки доведоха до нуждата СИХРЕ да се провежда самостоятелно. Ясен показател за нуждата от нов формат е и изключителният интерес на компаниите от България и чужбина, както и на публиката от ресторантьорския, хотелиерския, туристическия и СПА бизнеса.

Изложението ще се проведе в четири от изложбените зали на Интер Експо Център. Две от палатите са ангажирани от компаниите с основна дейност в професионалното кухненско оборудване и посуда, а в останалите две – оборудване за хотели и ресторанти, СПА и фитнес, решения за интериорния дизайн. Разбира се, компаниите ще представят както иновативни продукти, така и софтуерни продукти от последно поколение.
GastronomiX и BOCUSE D’OR
Съпътстваща програма от най-високо ниво. Това бе мнението на посетителите от България и чужбина през 2018 г., които бяха свидетели както на представените технологични иновации, така и на демонстрациите на живо. Заявката е съпътстващата програма на СИХРЕ 2020 да надгради достигнатите стандарти до най-високо световно равнище.

Залите на международния форум ще бъдат дом за кулинарното събитие GastronomiX. Известни гостуващи шеф-готвачи ще вземат участие в него, завладявайки съзнанието на присъстващите. Изложението ще бъде арена и на националната квалификация за най-престижното състезание за млади готвачи Bocuse d’Or.
Хотелиерският форум
В рамките на изложението ще се проведе и професионално събитие за актуалните теми в хотелиерския бранш. Форумът ще събере собственици и мениджъри на големи хотелски вериги, по-малки хотели – както за туризъм, така и ориентирани към бизнеса.

Нов формат. Различно лице. Четири изложбени зали и над 10 000 кв.м изложбена площ. Такъв ще бъде духът на международно изложение СИХРЕ 2020. От 28 до 31 януари събитието ще изгради професионалната платформа на хорека сектора, давайки възможност на компаниите да се срещат със своите партньори и потенциални клиенти. Всички актуални новини за международния форум ще откриете ТУК.

София / България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Да гледаме „в по-широка перспектива” на бомбардировките в Югославия

Сърбите помнят не само бомбардировките на НАТО в бивша Югославия, но и отличните отношения между ...

Варна взриви пленума на БСП за местните избори

Социалистът Борислав Гуцанов ще обжалва в съда решението Анелия Клисарова да е кандидат за кмет ...

Испания стъпи на световния баскетболен връх

Испания спечели за втори път в своята история световната титла по баскетбол за мъже. На ...

Домусчиев отваря нови 200 работни места в Пещера

Бизнесменът Кирил Домусчиев отваря нови 200 работни места в Пещера. Става въпрос за висококвалифицирани работници ...

Руски кифли вбесиха Англия, хранейки бездомник със суши

Английските медии се възмутиха от филма на близначките от Казан, Адел и Алина Фахтееви, които ...

Юристи с мрачни прогнози за катастрофата на Местан

Автотехническата експертиза за тежката катастрофа с участието на Лютви Местан, при която загина 6-месечно бебе, ...