Home » България » Нови разкрития за убийството на Дарина! Викторио направил всичко пред очите на малката им дъщеричка, а после…

Нови разкрития за убийството на Дарина! Викторио направил всичко пред очите на малката им дъщеричка, а после…

26-годишният охранител Викторио Александров е застрелял приятелката си Дарина Министерска в столичния квартал „Надежда“.П

По-късно той бе намерен в безпомощно състояние, след опит за самоубийство, след като е убил и дъщеря си. Първият изстрел в Дарина попада във врата ѝ, а вторият, с който я доубива, е в тила. Дъщеря им Никол е била в стаята и всичко се развило пред очите ѝ. Момиченцето започнало да плаче неутешимо. Александров я грабва на ръце, учил я е в одеялце и напуснал апартамента на ужасите, като дори го заключва на излизане. Камерите го заснемат как тича по стълбите, след което просто изчезва, пише „Телеграф“.

Викторио се метнал в автомобила си – сребрист „Фолксваген Голф“ четворка с номер СВ 4699 АХ, и духнал в неизвестна посока.По-късно стигнал до изоставен трафопост по подбалканския път преди Долно Богров. Скрил се там заедно с бебето. В същото време десетки полицаи и следови кучета претърсвали полето от другата страна на шосето, Пресичайки обаче, чуват 2 изстрела и се насочват към мястото, от което проехтяват.

Там заварват гол до кръста Викторио. Момиченцето е в кола, а той остава жив, тъй като не се самоубива, а мести ръката си.Според медици куршумът само е одраскал челото му. И извергът, и бебето били откарани незабавно в болница, където по-късно момиченцето издъхнало.Очаква се Александров да бъде разпитан, да му повдигнат обвинения.

Припомняме, че 26-годишният Викторио Александров застреля в главата майката на дъщеря си 23-годишната Дарина Министерска след семеен скандал.   26-годишният мъж, който застреля и дъщеричката си на 1 годинка по-късно в Горни Богров, е направил неуспешен опит за самоубийство. Животът му е вън от опасност, а самият той е под охрана в „Пирогов“. Лекарите не успяха да се преборят за живота на детето и то издъхна в болницата.

Нови разкрития за убийството на Дарина! Викторио направил всичко пред очите на малката им дъщеричка, а после...

Източник: www.blitz.bg

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!