Home » България » Нови разкрития за трагедията в Елешница

Нови разкрития за трагедията в Елешница

Трагедия потресе разложкото село Елешница. На 7 март 24-годишният Петър Г. Аршинков се е прострелял в главата с ловна пушка и е издъхнал на място, пише struma.bg.

Хората споделят, че Петър Аршинков е много добро и работливо момче и не вярват, че е посегнал на живота си. Трупът на младия мъж е открит от най-близките му приятели, които отишли да го търсят в дома му, след като той продължително време не отговарял на телефонните им обаждания, а имали уговорка за среща.

Според запознати те дори чули и самия изстрел и веднага влезли в къщата и намерили приятеля си на земята. Незабавно подали сигнал и на място е изпратен екип на ЦСМП – Разлог, но медиците само констатирали смъртта. Младежите са в шок, тъй като не са очаквали да се натъкнат на жестоката гледка. В силен шок са и родителите на момчето.

Двамата са били на работа, когато им съобщили черната вест за смъртта на единственото им дете. Майката работи в мандра в Елешница, а бащата е шофьор към хотел в Разлог. Сутринта в четвъртък Петър е бил с приятели на кафе, бил е весел и не е давал никакви признаци за притеснение или наличие на депресивни състояния. Петър Аршинков последно е работил в сферата на туризма – в хотел в Банско.

Преди това е работил към интернет доставчик. Бил е ловец в местната ловна дружинка, която е към ЛРД – Разлог. Ловната пушка, с която се е прострелял, най-вероятно е законно притежавана. Официална информация за това, както и за самата трагедия все още няма. Следствена група е направила оглед вчера на място. Домът на семейство Аршинкови е бил отцепен от полиция, докато текат следствените действия.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

9 октомври 1974 г. : Умира Оскар Шиндлер

На 9 октомври 1974 г. на 66-годишна възраст умира Оскар Шиндлер. Oскар Шиндлер е немски ...

Мона Лиза се завърна у дома

Картината „Мона Лиза“ се завърна на обичайното си място в Лувъра – в обновената, освежена ...

Русия следи случващото се в Сирия

Русия призова днес да не се подкопава мирното уреждане на конфликта в Сирия, където кюрдите ...

Ето как са заловили екслегионера от Орешник

37-годишен мъж, заподозрян за тежко престъпление, е задържан от екипи на СОБТ, съобщи главният секретар ...

На какво ще разчита новият проект на Слави?

Учредяването на партията на Слави Трифонов „Няма такава държава“ в събота повдигна редица въпроси от ...

Google изгражда центрове за данни в Тайван

През 2007 г. Google обяви плана си за изграждане на центрове за данни в Азия. ...