Home » Свят » Нова инфарктна ситуация с БГ тираджия зад граница: След обаждане от 1 500 км полицай надникна в кабината му и онемя от ужас
български шофьори зад граница

Нова инфарктна ситуация с БГ тираджия зад граница: След обаждане от 1 500 км полицай надникна в кабината му и онемя от ужас

Вчера се разбра за ужасен инцидент с българка и ТИР на магистрала във Франция.

Днес обаче страшните случки с български шофьори зад граница продължават. Български шофьор на камион бе покосен завчера от мозъчен удар на паркинга „Stura Sud” край околовръстния път на Торино, но бе спасен благодарение на телефонно обаждане от София. Бдителните му колеги засекли по GPS-а, че возилото се застоява ненормално на едно място, позвънили по личния GSM на водача и след като сънародникът ни не им отговорил, открили номера на бензиностанцията и кафенето в паркинга, пише в. Монитор.

Обадили се там, италианците веднага им влезли в положението, лично съдържателят на комплекса отишъл да търси нашия камион и когато го открил, веднага звъннал на карабинерите. Както разказва влиятелният всекидневник „Република“, униформените дошли след броени минути на място, но при първоначалния бърз оглед на кабината тя им се видяла празна. Началникът на патрулката обаче решил да се изкачи по-нависоко, за да погледне и пода й. Изкатерил се на предното стъкло и тогава забелязал свлеклия се почти изцяло в основата на кормилото мъж.

Инфарктна ситуация с бг тираджияПовикана била линейка, докторите пристигнали също много бързо на паркинга и след като карабинерите отворили вратата на камиона, сънародникът ни бил откаран веднага в болницата „Джовани Боско“.

Там лекарите поставили диагнозата мозъчен удар и 59-годишният мъж, чиието име не се споменава, бил хоспитализиран в реанимационното отделение. Накрая на дописката си „Република“ подчертава, че в момента състоянието на българския шофьор никак не е леко, но ако не се било случило това телефонно обаждане на колегите му от 1500 км разстояние, то положението вече можело да бъде и много, много по-тежко.

Източник: Блиц

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар