Home » Клюки » Нора Недкова нанася своя удар: Валентин Кулагин може да си изпати с 35 бона!
Нора Недкова нанася своя удар: Валентин Кулагин може да си изпати с 35 бона!
Нора Недкова нанася своя удар: Валентин Кулагин може да си изпати с 35 бона!

Нора Недкова нанася своя удар: Валентин Кулагин може да си изпати с 35 бона!

Нора Недкова е решена да си отмъсти на Кулагин!

Нора Недкова завежда дело срещу Валентин Кулагин, узна HotArena. Това е в знак на нейно отмъщение към гримьора заради обидите му във „ВИП Брадър“.

Плеймейтката вече е говорила със солиден адвокат и внася до дни иск срещу гримьора на стойност 35 000 лева. На такава сума тя е оценила обидите, с които я засипваше дни наред Валентин, най-меката от които бе „маймуна“.

„Не му се връзвам на това момче, напротив, съжалявам го. Той обаче трябва да си получи сериозен урок – за думите си човек следва да носи отговорност. И за да си мери приказките и обидите занапред, ще го съдя за една хубава сумичка и с тия пари ще си направя екскурзийка до Дубай, а после и до Малдивите.“, споделя русокоската пред „Уикенд“.

И допълни, че хич не го жали – „Нали сам се хвали, че си купува серуми за 1500 английски лири, а дрехите му са оригинални? Значи има пари. Щом е така, да си плаща, като иска да псува и обижда. Съветвам и останалите съквартиранти да последват примера ми“, отсича първата изгонена от Къщата.

Венета Райкова била надъхала плеймейтката да води подобни съдебни битки. Водещата многократно е участвала в подобни битки и ги познава много добре.

Източник: HotArena.net

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар