Home » Uncategorized » Нинова: Каквото ви обещах, го изпълнихме

Нинова: Каквото ви обещах, го изпълнихме

„Тук съм, за да подкрепя кандидата ни за кмет на Сливен Кольо Милев и кандидатите ни за общински съветници и кметове на населени места. Те са компетентни и почтени хора. Вярвам в тях и в техните доказани качества на хора, които милеят за общината”. Това заяви пред обществеността в Сливен председателят на БСП Корнелия Нинова. Тя обясни, че познава Кольо Милев преди като кмет и в момента като народен представител.

„Той е изключително достоен и компетентен човек”, обясни Нинова. Лидерът на социалистите заяви, че в листата за общински съветници на Сливен има както много опитни, така и млади и енергични хора, които заедно могат да променят Сливен.

„Искам пред всички ви да се отчета пред вас и цялата общественост. Не познавам толкова бързо приет закон, и то по искане на опозицията, като този, който внесохме и по наше настояване се прие – отпадна съкратеното производство за убийства. Бях в Сотиря, в дома на Криси, преживях този случай и съм изключително горда за това, което направихме”, каза Корнелия Нинова.

Тя благодари на Кольо Милев и на останалите, работили за този закон. Нинова изрази учудване относно скорошното посещението на премиера Борисов в Сливен.

„Да отидеш в област, където изби 5 хиляди животни, без причини и доказателства, и да говориш колко много си направил за животновъдството, е груб цинизъм към българския народ”, каза Нинова. Тя заяви, че държавата трябва да вложи всички налични средства, за да възстанови сектор животновъдство. Корнелия Нинова изрази радост, че в общините кандидатите на „БСП за България” продължават платформата „Визия за България”.

„Много съм щастлива, че нашите кандидати във всяка община имат визия за тяхната община – ясна и изпълнима”, каза тя.

„Навсякъде в града все още виждаме това, което се направи през периода, когато бях кмет на Сливен. Знаете как заварихме Сливен – беше целият разкопан, със спрени евросредства и проекти заради сигнали за корупция в ОЛАФ. Само за 1 година възстановихме общината”. Това заяви кандидатът за кмет на Сливен на „БСП за България” Кольо Милев.

Той обясни, че е оставил на следващата власт проекти за 25 милиона лева, от които е изпълнен само един за 3,5 милиона лв.

„Ще спрем синята зона. Няма да позволим да се подиграват с бедните хора пред болниците и другите учреждения. Ще оптимизираме данъчната политика и ще върнем социалните придобивки за хората”, каза Милев.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Дудова проговори за опита за самоубийство

Точно преди шест месеца една от най-добрите български спортистки Биляна Дудова направи опит за самоубийство. ...

Кметът на Перник: Спокойно! През март ще имаме вода

„За една седмица видях редица факти, които ме притесняват. Радвам се, че Главна прокуратура проявява ...

Марадона: Федерер, ти беше, ти си и ще бъдеш най-великият

Латиноамериканското турне на Роджър Федерер е в разгара си. След чилийската столица Сантяго, носителят на ...

Затвориха пристанищата във Варна и Бургас заради силен вятър

Пристанищата във Варна и Бургас са затворени заради силния вятър. За това съобщи държавното предприятие ...

САЩ: Турция трябва да се отърве от руските ракети

Турция трябва да се „отърве“ от руските зенитно-ракетни комплекси С-400, за да преодолее безизходицата с ...

Жана Бергендорф е неузнаваема, крие новина

Напоследък съдбата e много благосклонна към Жана Бергендорф и постоянно ѝ изпраща невероятни подаръци – ...