Home » Lifestyle » НИКОЙ НЕ Е НАДНИКНАЛ ДО СЕГА! Вижте УЛТРА ЛУКСОЗНИЯ ПАЛАТ на Маги Халваджиян! /НЕВИЖДАНИ СНИМКИ/

НИКОЙ НЕ Е НАДНИКНАЛ ДО СЕГА! Вижте УЛТРА ЛУКСОЗНИЯ ПАЛАТ на Маги Халваджиян! /НЕВИЖДАНИ СНИМКИ/

Маги Халваджиян живее в невиждан лукс. Маститият продуцент оглави класацията на Форбс за тази година и определено е заслужил първото място.

Публична тайна е, че семейството му се радва на охолен живот. Богатата фамилия живее в невиждан разкош и постоянно пътува. Продуцентът и съпругата му почиват в най-екзотичните кътчета на света и едва ли съществува дестинация, която двамата да не са покорили.

Освен всичко това фамилията се шири в луксозен палат. Скъпата придобивка стана собственост на семейство Халваджиян преди шест години. Палатът се намира в Панчарево. Разгърнатата жилищна площ на приказния дом е цели 600 квадратни метра.

Всеки един детайл в дома на Маги Халваджиян е дело на неговата съпруга. Кремена е избрала сама не само стила на обзавеждане, но и всеки един елемент от декорацията на палата. Стилистката е заложила на рустикален стил и домът й изглежда приказно.

Нейна е идеята в палата да има цели два хола. Къщата разполага с пет спални и три бани.

Най-внушително е обзавеждането на всекидневните, които според запознати са глътнали най-много пари. Единият от диваните е поръчан от Италия. Моделът е бил спрян от производство и фирмата първоначално отказала да го достави, но Кремена Халваджиян била много настоятелна. В крайна сметка постигнала целта си и от няколко месеца се наслаждава на удобния дизайнерски диван.

Другият диван е дело на дизайнера Рош Бобоа. Произведенията му се предлагат на цена от няколко хиляди долара. Диваните в дома на Маги Халваджиян са облицовани с плат Кензо.

Не по-малко като крайна сума е излязло обзавеждането на трите бани. В едната от тях има голямо джакузи. разположенодо голям френски прозорец. Точно срещу него има плазмен телевизор. Любимото кътче на Маги Халваджиян и съпругата му е сосбвтеният киносалон, с който къщата разполага, пише Хот арена.

Палата на Маги Халваджиян

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар