Home » Lifestyle » Ники Илиев: Живях година и половина с Ивет Лалова и нищо не се получи!
Ники Илиев: Живях година и половина с Ивет Лалова и нищо не се получи!
Ники Илиев: Живях година и половина с Ивет Лалова и нищо не се получи!

Ники Илиев: Живях година и половина с Ивет Лалова и нищо не се получи!

Ники Илиев все още си спомня какво е имало между него и Ивет Лалова!

Въпреки че връзката между Ники Илиев и Ивет Лалова е в миналото от 10 години, актьорът не може да забрави спортистката. В предаването „Черешката на тортата” той не обелва нито дума за бившата си съпруга Саня Борисова, но вчера проговори за лекоатлетката. Поводът бе признанието на друга участничка в кулинарното шоу – Ралица Паскалева, която дари със син спортиста Теодор Салпаров.

Ники Илиев: Живях година и половина с Ивет Лалова и нищо не се получи!

Ники Илиев не е забравил Ивет Лалова

„И аз живях със спортистка година и половина. Нищо не се получи, но при теб няма да е така”, изстреля Илиев неособено тактично, докато Ралица обясняваше колко е щастлива с мъжа до себе си.

Ивет Лалова и актьорът бяха една от най-обсъжданите светски двойки преди десетилетие. Ники и Ивет се залюбиха през лятото на 2006 г. Тогава най-бързата бяла жена в света бе засечена в компанията на един от най-желаните хайлайф ергени на плаж край Варна. Там двамата били дегизирани, за да не бъдат разпознати. Ивет се криела под каубойска шапка и тъмни очила, но била разпозната по татуировката – огромно слънце на пъпа.

Запознати припомнят, че тогава Ивет буквално отмъкна манекена от щерката на Стефан Софиянски – Ива. Двамата дори планираха да живеят заедно, но в последния момент тя се оправда, че има натоварена спортна програма и няма смисъл да живее с друг човек под един покрив.

Преди това, през 2005 г., Лалова развали годежа си с дипломирания актьор Еди Казасян, малко след като счупи крака си по време на загрявка на състезание в Атина. Двамата се разделиха през 2008 година.

Илиев се ожени за Саня Борисова, с която се раздели официално преди месеци, а Лалова продължава да е съпруга на Симоне Колио.

Източник: HotNews.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар