Home » Lifestyle » Незабавно скъсайте с партньора си, ако чуете от него тези 7 фрази
Незабавно скъсайте с партньора си, ако чуете от него тези 7 фрази

Незабавно скъсайте с партньора си, ако чуете от него тези 7 фрази

Много хора смятат, че в една връзка постъпките са по-важни от думите. В някаква степен това е истина, но в никакъв случай не означава, че думите нямат значение.

Общуването е изключително важно и по думите на половинката си можете да разберете какви са истинските му чувства към вас. Не трябва да си затваряте очите за лошите думи и поведение на партньора си, защото тези неща могат да са тревожен признак, че връзката ви не върви както трябва.

Затова е изключително важно да обръщате внимание на нещата, които казва. Ако той изрича голяма част от фразите, споменати по-долу, има за какво да се замислите. Те са признак, че чувствата му не са дълбоки и е по-добре още сега да се разделите. Заслужавате мъж, който няма да ви обижда. Мъж, който ще изразява любовта си както с постъпки, така и със слова.

Ето и част от фразите, които една жена никога не трябва да чува от устата на любимия си мъж:

Реагираш на всичко прекалено остро

В никакъв случай мъжът не трябва да поставя под съмнение емоциите ви. Ако реагирате по особен начин на стресовите ситуации, на него не трябва да му пука дали това изглежда прекалено драматично, или не. Като ваш приятел той трябва да ви успокоява и да проявява съчувствие. Той е длъжен да прави всичко възможно, за да ви помогне да погледнете трезво на ситуацията и да се успокоите. Вашият мъж е длъжен винаги да възприема чувствата и мислите ви сериозно и да не смята, че просто преувеличавате.

Ако наистина ме обичаше, нямаше да…

На пръв поглед тази фраза може да изглежда невинна, но истината е, че това е опит за манипулация, на който в никакъв случай не трябва да се хващате. Човекът до вас не трябва да ви манипулира и да ви кара да правите неща, които той иска, под предлог, че това е доказателство за любовта ви към него.

В любовта не трябва да бъдете егоисти. Мъжът никога не трябва да изисква подобни доказателства. Отношенията трябва да се основават на доверие.

Защо не можеш да се държиш като бившата ми приятелка?

Мъжът не трябва да ви сравнява с бившата си. Това е неуместно и в никакъв случай не трябва да се примирявате с подобни неща. Положението става още по-лошо, когато той мисли, че предишните му гаджета са били по-добри от вас.

Той трябва да ви критикува само конструктивно и само защото иска най-доброто за вас, а не за да ви кара да изпитвате вина. Мъжът е длъжен да вижда във вас личност, а не просто обект, който ще сравнява с останалите.

Можеш ли малко да помълчиш?

Винаги трябва да имате възможност да се изкажете и изразите. Ако приятелят ви не ви дава да се изразявате или ви моли да помълчите, значи, че е прекалено незрял, за да разбере нуждите ви. Такъв мъж не иска да порасне и да ви отделя внимание. На такъв човек не можете да разчитате, защото до него няма да имате възможност да се изразявате свободно.

Защо си толкова глупава?

Дори и да сте допуснала куп грешки, това съвсем не означава, че любимият ви трябва да ви нарича глупава. Постъпвайки погрешно, вие се чувствате уязвима. Той не трябва да ви кара да се чувствате още по-неуверена в себе си. Все пак вие сте човек, а всяко човешко същество допуска грешки. В това няма нищо лошо и не трябва да ви кара да изпитвате срам!

Говориш точно като майка си

В никакъв случай не трябва да се примирявате с подобна фраза! Вие обичате майка си и тя ви е възпитала и отгледала, за да се превърнете в човека, който сте сега. Не трябва да бъдете с мъж, който използва майка ви, за да ви обиди или наскърби. Това е много жестоко и ако приятелят ви използва подобни констатации, трябва възможно най-бързо да го оставите!

Стой си вкъщи! Там ти е мястото!

Не се примирявайте с човек, който иска да потисне амбициите ви. Нищо не трябва да ви спира, ако искате да се реализирате. Не се страхувайте да следвате целите си. Вашето място е там, където пожелаете и партньорът ви не трябва да ви ограничава по никакъв начин, а само да ви подкрепя. /jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

7 проверени хитринки, с които ще посрещнете празниците без капчица стрес и напрежение

7 проверени хитринки, с които ще посрещнете празниците без капчица стрес и напрежение

Коледа и Нова година чукат на вратата. Това са едни от най-хубавите празници, които носят ...

С тези малки хитринки ще свалите излишните килограми, без да променяте начина си на хранене

С тези малки хитринки ще свалите излишните килограми, без да променяте начина си на хранене

Много жени предприемат опити да отслабнат. Някои се подлагат на строги диети, други спазват комплексни ...

Ето какво трябва да помни всяка една зодия, преди да си пожелае нещо в новогодишната нощ

Ето какво трябва да помни всяка една зодия, преди да си пожелае нещо в новогодишната нощ

2018 година. Която премина под покровителството на Кучето, за всеки един от нас бе различна. ...

Нито простудата, нито грипът минават с илачи

Нито простудата, нито грипът минават с илачи

„Не се страхувайте от простудата, няма как да я избегнете! Тя не се лекува, това ...

Какво да правите при черен лед на пътя

Какво да правите при черен лед на пътя

Леденият дъжд, или черният лед, както е известно това явление, е изключително опасен. Образува се, ...

Защо боли лицето?

Защо боли лицето?

Зъболекар, лицево-челюстен хирург, невролог, офталмолог, отоларинголог – това дори не е пълният списък на лекарите, ...