Home » България » Неизвестна брокерка изплува покрай двойния убиец Викторио! Заедно с нея той…
Неизвестна брокерка изплува покрай двойния убиец Викторио! Заедно с нея той...
Неизвестна брокерка изплува покрай двойния убиец Викторио! Заедно с нея той...

Неизвестна брокерка изплува покрай двойния убиец Викторио! Заедно с нея той…

Брокерка на недвижими имоти е возила Викторио Ангелов и бебето му, преди да хванат таксито към лобното място на едногодишната Никол в Горни Богров. Това разкриха разследващи, цитирани от в. Телеграф.

26-годишният изверг махал на стоп, докато държал малката Никол с едната си ръка. Видяла го жена, която се съжалила над него заради бебенцето и спряла. Пред нея той се държал спокойно, но разказал за драмите с Дарина Министерска, която преди това е убил. Не е показал пистолета на брокерката и не я е заплашвал, жената не е разбрала, че се готви да убие бебето, споделиха криминалисти. Брокерката толкова се съжалила над изверга, че дори му предложила тя да го закара до столичния квартал „Хаджи Димитър“, след като й приключи заплануван оглед за имот. Викторио обаче отказал.

Неизвестна брокерка изплува покрай двойния убиец Викторио! Заедно с нея той...

Жената вече е разпитана и показанията й ще бъдат включени към делото за двойния убоец.

Основен коз на обвинението ще бъде и писмото на гарда, в което той признава, че ще бяга в Турция и ще „останат завинаги баща и дъщеря“ заедно, намеквайки, че се готви за най-лошото. Стана ясно вчера, че писмото вече е изследвано от графолози и почеркът е 100% на убиеца. На практика може да се окаже, че разстрелите на 23-годишната Дарина и едногодишната Никол са били предварително замислени, но това е въпрос на още разпити, споделиха ченгетата.

Приятели на разстреляната с два куршума млада майка споделиха, че погребенията на нея и бебенцето ще бъдат тази неделя в столичния квартал „Връбница“ 2. Двете ще бъдат с бели рокли, заради тъжна причина.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар