Home » Крими » Недко Цигулката пак разтърси затвора с гей оргия

Недко Цигулката пак разтърси затвора с гей оргия

Гей оргия в затвора в Кремиковци, състояла се преди седмица около великденските празници, завърши с тежки дисциплинарни наказания за трима заловени в крачка пандизчии. Сред спипаните в мъжкия групов секс зад решетките се откроява името на Недко Асенов-Цигулката, придобил популярност през 2006 г. като главен участник в затворнически видеоклип с извращения. Тогава Цигулката изпълняваше ролята на кучето Цезар и правеше френска любов на друг пандизчия под давление на Янко Ваташки-Лудия, пише „Уикенд”.

Лишени от свобода, изтърпяващи наказанията си в затвора от закрит тип в Кремиковци, разказват, че Недко Цигулката е бил въдворен отново в пандиза преди 4-5 месеца, след като получил поредната си присъда за кражба. Ромът от Ботевград е осъден да лежи 8 години в затвора заради насилствено отнемане на мобилен телефон от млада дама, а заради факта, че е с многобройни присъди, излежава наказанието си под строг режим.

„В килията Недко е с девет цигани, всички до един рецидивисти. Те се сношават помежду си всяка вечер откакто Цигулката влезе при тях. Не става въпрос за насилие, сексът е на доброволни начала между затворници, макар подобни интимни прояви да са строго забранени”, разказва лишен от свобода. Според думите му, надзирателите в Кремиковци устроили засада на перверзника Недко и го заловили навръх Великден в твърде деликатна поза – по средата между двама мургави пандизчии, докато останалите в килията се правели, че спят. Последвал обиск на килията, но тъмничарите не открили забранени вещи у гей компанията. На следващия ден Недко Цигулката и двамата му секс партньори се сдобили с тежки наказания – тикнали ги за по 2 седмици в наказателни килии тип „запечатка”.

Любопитното е, че мотивът за наказанията на спипаните на калъп затворници не е коректно описан от затворническата администрация – оттам посочили само, че наказаните са нарушавали системно вътрешния правилник. Според пандизчиите надзирателите от затвора в Кремиковци не искали да съобщават в докладите си за гей оргиите, които редовно устройвал Недко Цигулката, за да не тръгва лоша слава на пандиза. На всичкото отгоре няколко лишени от свобода водели дела срещу пандиза в Кремиковци, тъй като настоявали за помещения за интимни свиждания без видеокамери. В затвора разполагат с едно подобно помещение, но то е опасано с камери.

Гей подвизите на Недко Цигулката станаха обществено достояние преди 13 години, след като журналистът Васил Иванов излъчи клип за гаврите в Софийския затвор, в който ромът от Ботевград бе главен участник. Тогава бяха показани кадри как Недко Цигулката изпълнява команди като кучето Цезар и как прави фелацио на друг мъж, ползвайки члена му и като микрофон и изпълнявайки „Доко, Доко”, размахвайки половия орган пред лицето си. Малко след излъчването на скандалния запис апартаментът на журналиста в София бе взривен, а криминалистите подозираха като поръчител на атентата Янко Ваташки-Лудия, за когото се твърдеше, че стои зад записите. По това време Ваташки излежаваше присъда за рекет и отвличане и бе съкилийник на Недко Цигулката. Впоследствие срещу Ваташки бе заведено дело заради видеоклипа с извращения, но гангстерът бе оневинен.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Община Царево вече глобява за палатки и каравани на плажа

Въпреки ветото на президента върху забраните за къмпингуване община Царево вече налага солени глоби за ...

Пускат тол системата от 16 август

Системата за електронно събиране на пътни такси на база изминато разстояние – тол, за пътните ...

Къде има най-голям шанс да ви върнат портмонето

Ако си изгубите портмонето, шансът да ви го върнат в Германия е по-голям, отколкото в ...

Българин ще е лицето на ЕК в Хърватия

Европейската комисия назначи българина Огнян Златев за началник на представителството на ЕК в хърватската столица ...

BMW с 10 хиляди Нютонметра (ОБНОВЕНА)

ОБНОВЛЕНИЕ: В отговор на запитване на Roadshow инженер от BMW е уточнил броя на Нютонметрите. ...

Икономист: Намаляване на ДДС ще даде тласък на потреблението

Намаляването на ДДС и въвеждането на диференцирана ставка ще даде тласък на потреблението. Това обяви ...