Home » Любопитно » Напомпаните със силикон устни попречиха на пияна кифла да надуе дрегера
Напомпаните със силикон устни попречиха на пияна кифла да надуе дрегера
Напомпаните със силикон устни попречиха на пияна кифла да надуе дрегера

Напомпаните със силикон устни попречиха на пияна кифла да надуе дрегера

Пияна млада жена колкото и да се опитваше, не успя да премина проверка за алкохол заради претърпени козметични корекции. Устните на спряната за шофиране в нетрезво състояние 20-годишна англичанка Скарлет Харисън се оказали твърде големи за дрегера. Опитите да духа в тръбичката на уреда са били четири и всичките се оказали безрезултатни.

По думите на прокурора от Манчестър Нил Уайт, полицаите, спрели момичето, почувствали алкохолен мирис и я помолили да духне в тръбичката на устройството, за да се определи степента на алкохолно опиянение, пише в. „Метро“. За съжалени, проверката не довела до нищо смислено: колагеновите импланти на Скарлет ѝ пречели да си отвори устата както трябва и плътно да поеме с устни тръбичката на дрегера – целия въздух минавал покрай нея. В крайна сметка полицаите обвинили кифлата в отказ от алкохолна проба, което я заплашва с големи проблеми.
„Освен колагеновите импланти в устните, които ѝ пречили да духне в дрегера, Скарлет на едната си устна има и белег, останал след побой. Той също създал трудности при даването на теста за алкохол“, казва адвокатът на задържаната Матю Уолъс.

Белегът момичето получило, съдейки по всичко, на Ибиса, където е прекарала изминалото лято. Трябва да се отбележи, че бащата на Скарлет е продал колата ѝ веднага, след като разбрал, че дъщеря му е шофирала пияна.
Съдът оневинил момичето за отказа от алкохолна пробва, но за шофирането в нетрезво състояние, за което Скарлет е признала, я е осъдил на глоба в размер на 310 британски лири. Освен това, Харисън ще е с отнета книжка през идните 16 месеца.

Източник: auto.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар