Home » Истории » Най-невероятните жени в света (СНИМКИ)
Най-невероятните жени в света (СНИМКИ)
Най-невероятните жени в света (СНИМКИ)

Най-невероятните жени в света (СНИМКИ)

Вместо да се радваме на живота и да благодарим на Господ за това което имаме и че изобщо ни има, ние продължаваме да роптаем срещу съдбата, да раздуваме от незначителни неприятности трагедии с вселенски мащаб.
Вижте тези 10 жени, на които природата не е дала красота. Но независимо от това те продължават да се радват на живота, променяйки не само себе си, но и околните. Защото те вече са станали известни далеч извън пределите на родните си страни, напук на съдбата, която никак не е била благосклонна към повечето от тях.
Най-малката лейди в света

Най-невероятните жени в света (СНИМКИ)

Грешите, ако си мислите, че това е кукла. Джиоти Амге е истинска възрастна жена, която се е родила в Индия. Според Книгата на рекордите на  Гинес, когато тя е навършила пълнолетие е била висока 68 сантиметра, а теглото ѝ не превишавало 12 килограма.
Гълтачката на мечове

Най-невероятните жени в света (СНИМКИ)

Следващата необикновена представителка на слабата половина от човечеството също е родом от Индия, но има руски корени. Наташа Верушка е истински полиглот, говори перфектно няколко езика. Но не това я е направило знаменита, а опасното ѝ увлечение – гълтачка на мечове. Наташа е попаднала в Книгата на рекордите на Гинес благодарение на своя номер, наречен „Сандвич от мечове“.  Тя е погълнала наведнъж няколко 29-дюймови остриета.
Най-татуираната жена

Най-невероятните жени в света (СНИМКИ)

Тази необикновена жена, по тялото на която е трудно да се намери парченце кожа без татуировка, се казва Юлия Гнус. Тя предпочита да я наричат Илюстрираната лейди. Юлия толкова много е хлътнала по татуировките, че 95% от тялото ѝ е покрито с тях. А и няма признаци, че се кани да спре, независимо от това, че вече е вписана в Книгата на рекордите на Гинес.
Седемметрови ногти

Най-невероятните жени в света (СНИМКИ)

Тази госпожица отдавна не си е правила маникюр. Кристин Уолтън от Лос Анджелис е притежателка на най-дългите нокти в света. Рекордьорката уверява ч с тези нокти с обща дължина 7,34 метра си живее напълно нормален живот. Тя с лекота домакинства, готви и дори шофира.
Китайската Рапунцел

Най-невероятните жени в света (СНИМКИ)

Се Цюпин е притежателка на най-дългата коса в света. Тя не се е подстригвала вече 45 години. Така косата ѝ вече е пораснала до невероятните 5,5 метра! За разлика от Кристин Уолтън, която самостоятелно се справя с битовите проблеми, Се Цюпин се нуждае от странична помощ. Тя дори не може да ходи без някой да я подкрепя.
Няма по-слаба от нея

Най-невероятните жени в света (СНИМКИ)

Елизабет Ан Веласкес е 29-годишна жителка на Тексас, която страда от рядко заболяване, пречещо на организма да натрупва мазнини. Теглото ѝ не превишава 29 килограма. Независимо от издевателствата на околните и неутешителните прогнози на лекарите, младата жена не само е намерила сили да живее, но и да работи за благото на обществото. Днес тя води няколко блога и е доста успешна писателка. А нейното име е вписано в Книгата на рекордите на Гинес, защото Елизабет е най-слабата жена в света.
Опулените очи

Най-невероятните жени в света (СНИМКИ)

Ким Гудмън е американка, която умее така на опулва очите си, че те изкачат от очните ябълки почти на сантиметър. Зрелище, честно казано, не за слабонервни. Но тъкмо заради този си талант тя е вписана в Книгата на рекордите на Гинес.
Жената – пиърсинг

Най-невероятните жени в света (СНИМКИ)

 

Шотландката Елайн Дейвидсън някога е имала съвсем обикновена външност. Но всичко се променило през 1997 г., когато за първи път решила да украси тялото си с пиърсинг.  И това толкова много ѝ харесало, че не може да спре до-ден днешен. Сега тя има по тялото си повече от 9800 всевъзможни джунджурии. Елайн няма никакво намерение да спира, нищо, че името ѝ вече е вписано в Книгата на рекордите на Гинес.
Идеалната фигура

Най-невероятните жени в света (СНИМКИ) (1)

 

Шведката Пикси Фокс през целия си съзнателен живот се е стремяла да прилича на своя любима анимационна героиня. Тя е похарчила вече 80 000 долара за пластични операции по отстраняване на ребра, за да има талия на оса.
Анонимната Рускиня

Най-невероятните жени в света (СНИМКИ) (1)

 

Анастасия Шпагина е кумир на милиони фенове на японската анимация. Девойката е похарчила милиони рубли, за да прилича на любимата си аниме-персона.

Източник: jenata.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар