Home » България » Нагла измамница се представи за майка на болен от левкемия пловдивчанин и направи нещо изключително грозно
Нагла измамница се представи за майка на болен от левкемия пловдивчанин и направи нещо изключително грозно
Нагла измамница се представи за майка на болен от левкемия пловдивчанин и направи нещо изключително грозно

Нагла измамница се представи за майка на болен от левкемия пловдивчанин и направи нещо изключително грозно

 Измамница отмъкна две кутии за дарения в Пловдив, като се представя за майка на болен мъж. За наглата кражба сигнализира самата майка на пловдивчанин Атанас Динков.

Младият пловдивчанин е с диагноза остра миелоидна левкемия и за да продължи да живее е необходима трансплантация на стволови клетки, която ще бъде направена извън България. Това изисква средства, които са непосилни за семейството му.

От няколко месеца кампанията за набиране на средства кипи в пълна сила, но вече за четвърти път кутиите за дарения биват обирани.
Преди седмици една от поставените кутии е била разкъсана и от там са откраднати парите, малки ромчета пък са задигнали пари от кутия в голям хранителен магазин. При пожар пък са изгорели парите от кутия, която се е намирала в денонощен магазин срещу „Тримонциум“.

Капката на търпението обаче преляла, когато майката на Наско  Ангелина разбрала, че непозната жена се представяла за нея и прибрала две кутии. Едната била поставена в бензиностанция на Рогошко шосе, а другата в магазин в село Първенец.  Измамницата казвала, че кампанията в помощ на Наско вече е приключила и всички пари трябва да се отчетат.

„Бях толкова щастлива, че толкова много хора застанаха зад сина ми и помогнаха. Но сега нямам думи да изразя как се чувствам, толкова съм възмутена и обидена. Искам да сигнализирам за случая, за да избегнем друг път такива измами. Моля кутиите да се предават само като бъде показана лична карта или пълномощно”, споделя Ангелина пред TrafficNews.bg.

Жената се надява да няма повече такива случаи и да бъдат събрани средствата, за да може синът й да живее.

Ето и дарителската сметка, на която може да помогнете на Наско:

BG90BUIN95611100605800
Атанас Йорданов Динков
Алианц България
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар