Home » Крими » Надрусан и без книжка подкара кола с фалшиви номера

Надрусан и без книжка подкара кола с фалшиви номера

Бургазлия подкара кола със сменени номера без книжка и здравата надрусан. Освен всичко при задържането му у него са открити наркотици. Сцената като от истински екшън филм му докара присъда, съобщи Флагман.бг.

След постигнато споразумение в съдебна зала, съдът му наложи ефективно наказание от 11 месеца „лишаване от свобода“. Той е признал вината си за това, че на 25 март 2019 г. управлявайки по ул. „Гладстон“ в посока ул. „Сливница“ лек автомобил с номер на рама и с табели с регистрационен номер, издадени за друго моторно превозно средство – престъпление по чл.345, ал.1 от НК. Той е признал вината си и за това, че управлявал лекия автомобил без съответното свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство, в едногодишен срок на наказването му по административен ред с Наказателно постановление, наложено му отново за управление на автомобил без свидетелство на управление – престъпление по чл.343в, ал.2, вр. чл.23, ал.1 от НК.

Христо Г. е признал вината си и за това, че управлявал лекия автомобил след употреба на наркотични вещества – амфетамин и метамфетамин, установено по надлежния ред с техническо средство – „Дрегер“, като водачът е приел показанията на техническото средство – престъпление по чл.343б, ал.3, вр.чл.23, ал.1 от НК. Той е признал вината си и за това, че без надлежно разрешително държал в себе си високорисково наркотично вещество – метамфетамин на обща стойност над 10 лева, като случаят е маловажен – престъпление по чл.354а, ал.5, вр. ал.3, т.1, вр. чл.23, ал.1 от НК.

На подсъдимия е наложена и „глоба“ в размер от 500 лева. Постановеното наказание е общо за изброените престъпни деяния. Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Бургас, има сила на влязла в законова сила осъдителна присъда.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Два протеста за честни избори

Два отделни протеста за честни избори организираха днес в Москва руските комунисти и привържениците на ...

Тялото на тази смърт

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Римското ...

Бой след 7-часово закъснение на полет (ВИДЕО)

Силно изнервени пътници предизвикаха бой в самолета на американската авиокомпания Delta. Причината е, че полетът ...

2 куршума спрели убиеца Мартин, повдигат му три обвинения

Два куршума в краката са спрели бягството на 21-годишния Мартин Трифонов при залавянето му в ...

Това надхвърля всички възможни гадости

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Скъпи ...

Вижте как полицаи принудиха два мощни джипа да карат с 80 км/ч ВИДЕО

Два мощни джипа не смеят да превишат и с км максимално допустимата скорост от 80 ...