Home » България » Надарена катаджийка лови джигити на Околовръстното в София (СНИМКА)

Надарена катаджийка лови джигити на Околовръстното в София (СНИМКА)

Секси „катаджийка” се превърна в страшилище за джигити на Околовръстното шосе в София. Засуканата мацка, облечена като полицайка, маха на водачите, а те светкавично намаляват скоростта, пише „Телеграф”. Когато приближат достатъчно до нея обаче разбират, че мадамата всъщност е кукла.

Блондинката е кацнала точно до пътя, близо до сградата на Нов български университет. Тя е стара познайница на водачите, които редовно минават по този маршрут. Разказват, че нейни „шефове” са собственици на един от складовете, намиращ се на Околовръстното. Обличали я в различни одежди. Секси блондинката е била Снежанка, през лятото носела бански, пременяла се и в милитъри костюм. Отдалеч надарената с пищен бюст и буйни къдрици мадама често била бъркана с жрица на любовта. Някои водачи рязко набивали спирачки, за да предложат превоз на знойната красавица.

Новата полицейска униформа на мацката обаче предизвика истински фурор сред шофьорите. Много от тях често попадат в километрични задръствания на Околовръстното, а секси куклата правела пъпленето не толкова изнервящо.

Поставянето на фалшиви полицаи не е непозната практика по света. Обикновено куклите обаче се поставят не от ентусиасти, а от полицейските или общински служители. На фалшиви униформени се натъкват шофьори и туристи в САЩ, Япония, остров Бали, Киргистан.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Русия замесена в задържането на танкерите?

Британската служба за външно разузнаване МИ-6 и Британският държавен комуникационен център разследват версията, че Русия ...

САЩ прехвърлят в Украйна изтребители Ф-35

Вашингтон ще прехвърли на Украйна няколко изтребителя пето поколение Ф-35. Според американското издание Defense One, ...

Жегата взе жертви в САЩ

В САЩ трима души починаха заради горещото време, обхванало страната, съобщи AFP. Две от трите ...

По-добре малък с Христос…

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Братя, ...

Три села пострадаха от копачи на криптовалута

Нов вид кражби на ток – копачи на криптовалута крадат ток от трафопостовете. В търсенето ...

Гринго: Не съм удрял Софка!

„Не съм удрял Софка! Ние много се обичахме! Случвало се е да се караме, но ...