Home » Lifestyle » На сватбените обувки на Даяна има тайно послание! Невиждани досега фотоси разкриха какво гласи то (СНИМКИ)
На сватбените обувки на Даяна

На сватбените обувки на Даяна има тайно послание! Невиждани досега фотоси разкриха какво гласи то (СНИМКИ)

Повече от 20 години изминаха от момента, в който целият свят изтръпна от една огромна загуба.

На 31 август 1997 година в Париж при автомобилна катастрофа и при загадъчни обстоятелства загина любимката на милиони – принцеса Даяна. Тези обстоятелства са обект на ожесточени дискусии и до ден днешен. И не само те. Животът, тайните, навиците, предпочитанията, ако щете и тоалетите на Даяна също се обсъждат 20 години след смъртта ѝ. Един от много обсъжданите моменти бе сватбата на Даяна и принц Чарлз. Величественото събитие се състоя на 29 юли 1981 година. За огромния брой гости не беше трудно да видят искреното вълнение на булката. Както и разкошния ѝ тоалет. Тогава събитието беше определено за сватбата на века. За съжаление след този специален ден не всичко се разви по план, за което голяма вина носи и самият
На сватбените обувки на Даяна има тайно послание! Невиждани досега фотоси разкриха какво гласи то (СНИМКИ)
На сватбените обувки на Даяна има тайно послание! Невиждани досега фотоси разкриха какво гласи то (СНИМКИ)

Някои от тези тайни послания станаха известни впоследствие. Но едно от тях бе разкрито във Великобритания съвсем наскоро.

При това послание е било закодирано в атрибут от сватбеното ѝ облекло. В деня на сватбата Даяна се показа пред гостите във великолепни обувки, украсени с 542 пайети и 132 перли. На стелките на обувките са били изобразени главните букви на нейното име и името на нейния любим C и D и сърце между тях. Кралският обущар Клайв Шилтън казва:

„Никой не можеше да види тази част на обувката, но за нас бе много важно обувките да са фантастични от всички страни“.

Сърцето и инициалите са били поставени в самото начало на стелката при пръстите и под друго сърце, изобразено на горната част на обувките. Освен това принцеса Даяна е била толкова внимателна с принц Чарлз в този паметен ден, че решила да избере обувки с нисък ток. Шилтън обяснява: „Тя бе много срамежлива, мила и симпатична. Главното ѝ изискване бе тя да не е по-висока от принц Чарлз, все пак принцесата бе доста висока – 1.78 метра. Колкото и Чарлз“. Дизайнерът на обувки дори отбелязва, че създаването на сватбените обувки за принцеса Даяна е отнело шест месеца.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар