Home » България » Мрежата избра най-жестокото наказание за Северин – като в Мексико
Мрежата избра най-жестокото наказание за Северин - като в Мексико
Мрежата избра най-жестокото наказание за Северин - като в Мексико

Мрежата избра най-жестокото наказание за Северин – като в Мексико

Броени дни след жестокото изнасилване и убийство на тв журналистката Виктория Маринова от 21-годишния Северин Красимиров България не може да се отърси от зверството. Коментарите валят като из ведро както от специалисти и публични личности, така и от обикновени хора. В социалните мрежи се вихри дискусия какво наказание трябва да има за извършителя.

Двата лагера са за възможно най-тежкото наказание според законодателството ни – Доживотен затвор без право на замяна, докато други стигат и по-далеч, като искат връщане на смъртната присъда. Част от потребителите настояват за връщане на Крумовите закони – Око за око и зъб за зъб, като смятат, че същото трябва да сполети и Северин, а четвърти дават пример какво е сполетяло двама престъпници, извършили подобно зверство в далечно Мексико. Ето какво предлагат из интернет форумите:

Аз  Скоро бяха пуснали един клип,как обезумяла тълпа в Мексико, извежда двама престъпника от полицейски участък и ги запали живи, заливайки ги с горивна течност! Беше ужастяващо! Този м…л заслужава същото!

Gen Gurko Гледах филмче, където в Мексиканско градче , за подобно нещо, разярена тълпа измъкна двамата престъпници от килиите в участъка, смаза ги от бой и след това ги заляха с гориво и ги запалиха живи. Когато горивото свършваше, ги пръскаха отново и отново. И всички присъствуващи снимаха с телефоните. Така трябва да се постъпи и с мръсния, рязан, неграмотен, жесток и безотговорен цигански изрод.

Мрежата избра най-жестокото наказание за Северин - като в Мексико

30-годишната административна директорка на русенската телевизия ТВН бе открита изнасилена и убита миналата събота на крайбрежната алея на Дунав. Дни по-късно в германски град Щаде бе арестуван Северин Красимиров, който се опитал да се скрие при майка си. Германски съд разреши екстрадирането му и се очаква той да бъде върнат до дни у нас. Според сайта на летище София във вторник и в събота има полети от Хамбург, който е много близо до Щаде.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар