Home » България » Мощен удар на ченгетата във Врачанско!
Мощен удар на ченгетата във Врачанско!
Мощен удар на ченгетата във Врачанско!

Мощен удар на ченгетата във Врачанско!

Вчера на територията на област Враца е извършена полицейска операция, при която са хванати четирима души, окриващи тютюн без български акцизен бандерол, съобщиха от полицията. Ацията била проведена в село Бутан.

Малко преди 10.00 часа, по време на провеждането на спецакцията е извършена проверка на лек атомобил „Опел Астра“, като в следствие на това е установено, че пътуващият в колата С.А.Ю. на 36 години от село Септемврийци, държал в себе си найлонов плик със ситно нарязан тютюн без български акцизен бандерол с общо тегло от 1 кг. По случая е образувана преписка, а тютюна е иззет от органите на реда.

Десет минути по-късно е извършена проверка на „БМВ“ – собственост на 65-годишният Н.Р.И.от село Войводово. И водачът на автомобила и пътуващият с него – 76-годишен А.Б.К., съселянин на Н.И. – са хванати в притежание на незаконен тютюн. Контрабандната стока е иззета, а на нарушителите са съставени актове.

Последният мъж е спипан отново при проверка на личния му автомобил – :“Мерцедес“. В притежание на 52-годишния Я.В.Р. от село Лехчево е открит 1 плик с незаконен тютюн с общо тегло 1 кг. По случая е образувана преписка, тютюна е иззет, а на нарушителят е съставен акт.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар