Home » Любопитно » Модел, облече напълно прозрачен костюм и… (СНИМКИ)

Модел, облече напълно прозрачен костюм и… (СНИМКИ)

Британски модел направи смел експеримент, за да събере впечатления за странен найлонов костюм, пуснат от популярна модна марка на Острова.

30-годишната Агнес Томас била заинтригувана от тоалета, създаден в съответствие с нова хитова модна тенденция – пластмасови и найлонови дрехи.

След като дава 50 британски лири (около 110 лева) за прозрачния найлонов костюм, който не оставя нищо на въображението, смелата британка тръгва на разходка из центъра на Лондон.

Изненадващо, но в момента дрехите, изработени от найлон, пластмаса или прозрачна гума, са изключително модерни и популярни. Независимо дали говорим за прозрачни гумени ботуши на висок ток, найлонови шлифери и наметки или за поли и панталони, изработени от еластична пластмаса- дрехите изработени от тази устойчивата на петна и вода материя стават все по-популярни по цял свят.

Модел, облече напълно прозрачен костюм и... (СНИМКИ)
Модел, облече напълно прозрачен костюм и... (СНИМКИ)

„Когато за първи път видях облеклото онлайн, си помислих, че е скандално. Кой би облякъл подобно нещо, под което ще се вижда бельото му?“, споделя моделът.

Любопитството на Агнес се оказало по-силно от здравия разум и тя решила сама да получи отговори на всички въпроси, които прозрачната пластмасова дреха пораждала в съзнанието ѝ.

Модел, облече напълно прозрачен костюм и... (СНИМКИ)

Когато костюмът пристигнал в дома ѝ първото нещо, което я зашеметило, била невероятно силната химическа миризма, която лъхала от плика. Новият ѝ костюм миришел като евтина гумена топка. Материята се оказала много по-гъвкава , отколкото Агнес очаквала, наподобявала на латексов презерватив, но без лубриканта.

Когато облякла дрехата британката открила, че се чувства като вакумирана, а всяко нейно движение било придружено от странен и изнервящ скърцащ звук.

Модел, облече напълно прозрачен костюм и... (СНИМКИ)

Освен това се оказало, че ѝ е трудно да се движи свободно в това „нещо“. При всяка крачка тя имала чувството, че шевовете на панталона ще се пръснат, защото материята се стягала около крака ѝ при всяко свиване на коляното.

„Само 5 минути, след като се облякох, започна да ми става много топло, направо горещо и се почувствах потна, лепкава и мокра, а още не бях излязла на слънце“, разказва Агнес.

Решена да довърши започнатото, блондинката излиза от дома си и тръгва по улиците на британската столица, за да разбере дали ще може да се порадва на слънцето. За неин „късмет“ денят е слънчев и топъл, а температурата на въздуха е около 20 градуса.

Модел, облече напълно прозрачен костюм и... (СНИМКИ)

Само след няколко секунди навън Агрес осъзнава, че прозрачното ѝ облекло е залепнало плътно по тялото ѝ, а от вътрешната страна се е образувал конденз.

Не след дълго моделът привлякъл вниманието на всички околни.

Модел, облече напълно прозрачен костюм и... (СНИМКИ)

За да се спаси от горещината и чувството, че бавно се сварява, младата британка се отправила към закрития пазар за храни “Бороу Маркет”, където да потърси сянка. Вървейки натам тя срещнала няколко души,които искали да се снимат с нея. Всички я смятали за сладка и харесвали тоалета ѝ, а няколко от жените, с които Агнес се заговорила, заявили категорично, че с удоволствие биха носил подобна дреха.

Модел, облече напълно прозрачен костюм и... (СНИМКИ)
Великобритания
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Община Царево вече глобява за палатки и каравани на плажа

Въпреки ветото на президента върху забраните за къмпингуване община Царево вече налага солени глоби за ...

Пускат тол системата от 16 август

Системата за електронно събиране на пътни такси на база изминато разстояние – тол, за пътните ...

Къде има най-голям шанс да ви върнат портмонето

Ако си изгубите портмонето, шансът да ви го върнат в Германия е по-голям, отколкото в ...

Българин ще е лицето на ЕК в Хърватия

Европейската комисия назначи българина Огнян Златев за началник на представителството на ЕК в хърватската столица ...

BMW с 10 хиляди Нютонметра (ОБНОВЕНА)

ОБНОВЛЕНИЕ: В отговор на запитване на Roadshow инженер от BMW е уточнил броя на Нютонметрите. ...

Икономист: Намаляване на ДДС ще даде тласък на потреблението

Намаляването на ДДС и въвеждането на диференцирана ставка ще даде тласък на потреблението. Това обяви ...