Home » България » Много тежка новина за Нана Гладуиш! Цяла България се моли за любимата водеща!
тежка новина за Нана Гладуиш

Много тежка новина за Нана Гладуиш! Цяла България се моли за любимата водеща!

Любимата водеща – така нарича Нана Гладуиш не само съдията Иван Сотиров, но и хилядите зрители на “Съдебен спор”.

Всички те се молят тя да успее да се справи и този път. И да победи в тежката битка с рака на гърдата.

Както знаем, Нана Гладуиш премина през курсовете на химиотерапия. За огромно щастие успешно. Оказа се обаче, че най-трудното едва сега предстои. Водещата ще трябва да се подложи на две животоспасяващи операции като до три седмици ще е наясно с датата на първата от тях.

Този път лекарите предприели друг вид лечение.

Те решили първо да я подложат на т.нар. неоадювантна химиотерапия. Последната не лекува тумора, а допринася само да се намалят неговите размери. Това се налагало при пациенти в напреднал стадий, при които злокачествените образувания засягали и други тъкани. При тях оперативната намеса е прекалено рискова.

Нана Гладуиш не е много обнадеждена, макар вливанията да са дали очаквания резултат. Водещата е силно изплашена от обясненията на лекарите, че след като тумора бъде премахнат, възстановителният период щял да бъде изключително тежък. И имали съмнения как тя ще понесе това, съобщава вестник “Ретро”.

Чак, когато и ако бъде успешно пълното отстраняване на тумора, Нана Гладуиш ще може да помисли и за втора операция за поставяне на имплант. Това също ще бъде крайно рисковано, защото според медиците има вероятност организмът на водещата да отхвърли силиконовата протеза. И ситуацията да се усложни фатално.

Нана Гладуиш не спира да се моли на Бог и Света Богородица за оздравяването си, както и всичките й близки, колеги, роднини и почитатели.

В момента цяла България е с нея и й стиска палци и този път да се покаже такава, каквато е. А именно истински боец, който със силата и вярата си ще може да преодолее всички несгоди по пътя си. Ние също й го пожелаваме от все сърце!

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар