Home » Lifestyle » Млада жена се омъжи за 68-годишен милионер, но когато разгледа семейният албум остана без думи
млада жена се омъжи за милионер

Млада жена се омъжи за 68-годишен милионер, но когато разгледа семейният албум остана без думи

Младата жена се омъжила за 68-годишен милионер, който според думите й се явява мъжът на нейните мечти, пише Florida Sun Post.

Но след това била шокирана да открие, че съпругът й всъщност е неин дядо. 24-годишната жена, която желае да остане в анонимност, се оженила за милионера преди три месеца. Тя направила съдбовното откритие докато разглеждала семейните албуми в дома им в Маями.

И това е интересно: Тя бяха съседи, а дъщерите им приятелки- когато направиха ДНК тест обаче, откриха нещо невероятно

Тя забелязала снимка на нейния баща, с когото възрастният й съпруг не се е виждал след приключването на негов предишен брак. Двойката не е имала никаква представа, че са свързани роднински, когато се срещнали за първи път онлайн в уебсайт на възрастни мъже, които търсят любов.

Дядото разказва пред Florida Sun Post:

„Уебсайтът имаше профили на много привлекателни млади момичета. Просто почувствах нещо странно, когато видях нейните снимки. Беше като чувство на „дежа-вю“, но в същото време не можех да разбера защо тя ми изглежда по някакъв начин позната. Ние бяхме привлечени един от друг от момента, в който тя влезе в ресторанта на първата ни среща“.

Двамата не разисквали много семействата си преди да се оженят. Младата жена казва:

Когато видях баща си в албума, първоначално почувствах страхотно отчаяние“. Въпреки неочакваното откритие, двойката иска да остане заедно. Младоженката казва пред изданието: „Чувствам, че връзката ни е толкова силна, че дори нещо такова не е в състояние да ни раздели“.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар