Home » България » Млада любовница изплува около бягството на Митьо Очите! Хванали ги по пижама в турския хотел
Млада любовница изплува около бягството на Митьо Очите! Хванали ги по пижама в турския хотел (СНИМКИ)
Млада любовница изплува около бягството на Митьо Очите! Хванали ги по пижама в турския хотел (СНИМКИ)

Млада любовница изплува около бягството на Митьо Очите! Хванали ги по пижама в турския хотел

Димитър Желязков Очите е поел часове преди специализираната операция на ГДБОП към Турция заедно с най-младата от многобройните си любовници. Това твърди Флагман.бг, позовавайки се на източник, който знае кои са задържаните в истанбулския хотел вчера на разсъмване.

Момичето е на 24 години и към момента е фаворитка за сърцето на ъндърграунд боса, заради което й купил луксозен апартамент в сградата, обявена за архитектурно бижу за 2016 година – стъкленият небостъргач срещу Пантеона на Морската градина в Бургас.

 

Това лято Желязков често бе засичан със свитата си от бодигардове да навестява красавицата в общото им жилище.

Тя и още една жена са сред задържаните по пижами в хотел „Рамада“. Според Флагман.бг на брифинга, даден рано тази сутрин в столицата, е направена грешка в броя на задържаните в хотел „Рамада”.

Те са били общо седем с Димитър Желязков Очите, който е откаран в турски затвор, за да се реши съдбата му чрез съдебно дело за екстрадиране. Другите шестима са докарани директно в Бургас през ГКПП „Капитан Андреево”.

 

Това са зам.-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев, бившият депутат от ДПС Несрин Узун, с когото двамата са близки приятели и бизнес партньори от много години, шофьорът на Бенчев – Йовчо Делчев, шофьорът на Митьо Очите – Милко Бомбето, любовницата на Очите, както и още една жена, която самоличност за Флагман.бг все още остава неизвестна.

Преди около час в домовете и офисите на задържаните са започнали обиски и претърсвания.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар