Home » Свят » Мистериозен шум от нищото подлуди жителите на Чикаго (ВИДЕО)
Мистериозен шум от нищото подлуди жителите на Чикаго (ВИДЕО)
Мистериозен шум от нищото подлуди жителите на Чикаго (ВИДЕО)

Мистериозен шум от нищото подлуди жителите на Чикаго (ВИДЕО)

През последните няколко седмици жителите на един от кварталите на Чикаго започнаха да чуват необясним бръмчащ звук, което е доста досадно и буквално ги подлудява, пишат местни медии.

Най-интересното и мистериозно е, че не всеки може да го чуе. Въпреки това броят на американците, страдащи от странното бръмчене, е хиляди и всички те описват този шум еднакво. Очевидци обсъждат явлението в интернет, но не могат да разберат неговата природа.

Съобщено е, че аномалният шум се появява и през деня, и през нощта в района Лейк Вю, по едно и също време. Положението, както бе споменато по-горе, се влошава от факта, че само част от жителите на града чуват тези звуци. Дори сред местните журналисти има само двама души, които сами доловили странния шум. Работниците в медиите се опитаха да намерят неговия източник, но успяха само да установят, че звукът не е свързан с работата на предприятията, градските услуги и транспорта.

Може би различните хора имат различна чувствителност на слуха, а някои от нас просто не могат да хванат онези звукови вибрации, които другите долавят. Експертите говорят за движението на въздушните маси над града. Освен това някои от тях смятат, че металните конструкции на града може да са се  деформирали и да издават шум поради температурните колебания. Но защо точно сега, питат онези, които вече са се уморили от този шум, защо никой не е чувал нищо преди това? По един или друг начин, търсенето на източника на бръмченето продължава, но досега, уви, безрезултатно…

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар