Home » Любопитно » Мира Добрева защити Кедъра

Мира Добрева защити Кедъра

Мира Добрева защити уволнения си колега от БНТ Камен Алипиев. Тя призна, че никога не е била близка с него, но пък го определи като голям професионалист.

Ето какво написа водещата на профила си във Фейсбук:

„Познавам Камен Алипиев от времето на “Добро утро”. Спомням си, тогава в предаването имаше спортни новини и Сашо Авджиев правеше всичко възможно точно той да е водещ на емисията в събота сутрин. Не помня да сме се интересували от дипломата му, знаехме само, че щом водещ е Кедъра, значи ще е по-интересно, някак по-запомнящо се, по-разчупено. Ние с него така и не станахме близки през годините. Даже сме имали едно-две спречквания. Но когато е ставало дума за работа, е загърбвал всякакви лични отношения и е бил на линия. Точен. Интересен. Различен.
Никога не ми е хрумвало да попитам с какво образование е. За разлика от други знайни и незнайни кариеристи, сигурно висшисти, които не ми се е искало да срещам в телевизията, с него винаги ми е приятно да се разминем в коридора.

Може да не лицемерничим и да си казваме колко се обичаме, но винаги ще се поздравим и ще оставим усещането, че историята на БНТ е толкова голяма, колкото хората в нея. Не колкото дипломите им.
Нямам идея защо Кошлуков е пристъпил към тази крачка. Сигурно е имал други основания, които са далеч извън представите на зрителите. Не съм се чувала нито с единия, нито с другия. Мен като ме уволнят, едва ли някой ще се обади. Но това съвсем не ме вълнува сега. Не ми се иска Камен да си тръгва. Не защото е „пуснал корени в телевизията“.

А защото телевизията не може да расте без корени.

Ето и самия пост в профила на водещата:

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Първан Симеонов: Битката за София ще е политическа

Смятам, че битката в София ще бъде най-политическа. Освен това в столицата се оформиха два ...

Toyota: Нов Land Cruiser догодина? Пълни щуротии!

Руското представителство на Toyota отрече с необичайно остър тон твърдението на японското сп. Best Car, ...

България с шанс да привлече Volkswagen Group

Концернът Volkswagen Group ще реши къде да построи новия си европейски завод до края на ...

АМ Тракия отесня, но не е приоритет

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова споделя мнението, че автомагистрала „Тракия“ е отесняла ...

V6 и четири фара: Каква можеше да бъде Волга

Някогашният главен конструктор на Горковския автомобилен завод Владимир Носаков показа рядка снимка от изпитанията на ...

Иран ще отговори на САЩ от Средиземно до Черно море

Иран има готовност да даде отговор на САЩ от Средиземно море до Индийския океан. Това ...