Home » България » Министър Маринов разказа за жалбите на двойния убиец Викторио!
Министър Маринов разказа за жалбите на двойния убиец Викторио!
Министър Маринов разказа за жалбите на двойния убиец Викторио!

Министър Маринов разказа за жалбите на двойния убиец Викторио!

26-годишният мъж, който застреля приятелката си и детето си, след което направи опит да се самоубие, е подал миналия четвъртък жалба в полицията срещу 23-годишната жена за психически тормоз. Убитата жена не е търсила полицията за защита от партньора си. Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов на брифинг. Мъжът се казва Викторио Александров. Други сигнали за проблеми в семейството не е имало, казаха от МВР и прокуратурата.

„Нямаме данни при нас да са подавани жалби от страна на жертвата или от нейните родители. Имаме данни за подаден сигнал за психически тормоз от извършителя към жертвата. Мисля, че в четвъртък миналата седмица е подаден сигнала в Пето районно. Той е насочен към Второ районно, тъй като там живеят. Извършителят е пуснал сигнал, че е тормозен психически от жертвата“, заяви вътрешният министър. Той допълни, че не са се водили преговори между 26-годишния мъж и полицаите, а при пристигането на служителите той е прострелял първо момиченцето, после себе си. „Мотивите все още са в процес на изясняване“, каза Маринов.

 

Министър Маринов разказа за жалбите на двойния убиец Викторио!

Камери са заснели как мъжът влиза в блока на жена си и след няколко минути напуска, тичайки с едногодишното им дете в ръце. До мястото, където тази нощ разследващите откриха Александров и простреляното от него дете, той е стигнал с такси, каза директорът на СДВР Ивайло Йорданов: „Свидетелят твърди, че детето през цялото време е плакало. Мъжът е споделил, че има намерение да се самоубие, но детето трябва да живее“.

 Викторио Александров е в болница без опасност за живота. Предстои да му бъде повдигнато обвинение за двойното убийство.

Източник: www.blitz.bg

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар