Home » Lifestyle » Милен Цветков се върна към месарството
Милен Цветков се върна към месарството
Милен Цветков се върна към месарството

Милен Цветков се върна към месарството

Милен Цветков си харчи спокойно 100-те бона обезщетение от Нова тв

Изхвърчалият от Нова тв Милен Цветков отново се е приютил под крилото на стария си приятел – скандалния бизнесмен Димитър Пачеджиев – пише в. „Уикенд“. Крупният производител на салами и консерви с русенско варено е обзавел кабинет на телевизионера в офиса си на бул. „Стамболийски“ в столицата, където на спокойствие да готви нови медийни проекти – отбелязва изданието.

Творческите идеи на Милен Цветков обаче в момента били в пълен застой и той уплатнявал времето си, като помагал във фирмата. Водещият има опит в бранша, тъй като вече е работил за Пачеджиев в средата на 90-те. Тогава младият журналист напусна БНТ и беше дистрибутор към цеха на приятеля си в с. Горни Лозен. В наши дни маститият водещ обаче помага на Пачеджиев по различен начин. Милен се грижел за чуждестранната кореспонденция на неговата компания ЕТ „Коко“ и бил много полезен заради отличните си умения да комуникира с хора от всички нива на социалната стълбица.

Разбира се, Милен Цветков не получава пари за новите си задължения, но пък се шири в прясно боядисан и обзаведен кабинет от 30 квадрата, без да плаща наем. Водещият е в отлично финансово състояние, след като взе 100 бона обезщетение от телевизията след тя прекрати договора му.

Милен Цветков се върна към месарството

Милен Цветков взе 100 бона от Нова тв

Източник: kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар