Home » Любопитно » Михаела Филева нанесе жесток удар на Графа (СНИМКА)

Михаела Филева нанесе жесток удар на Графа (СНИМКА)

Продуцент и протеже бяха на косъм от война в последното издание на шоуто „Гласът на България” по bTV. Михаела Филева и Графа влязоха в епичен директен сблъсък, след който Филева блокира Влади Ампов, а причината ще ви смае.

Амбициозната певица реши да отнеме правото на колегата си да избере поредния гласовит участник в шоуто, а той наистина си заслужаваше — изпълнението на Калоян Николов от Бургас изправи на крака цялата зала.

29-годишният певец получи четири обърнати стола и вкара треньорите в люта битка за таланта си. Оказа се обаче, че Графа е блокиран от някого от колегите си, така че да не спечели участника за своя отбор. Разбира се, това много го ядоса и видимо скри усмивката му.

„Аз те блокирах. Не се сърди!”, заяви Михаела и се втурна да прегръща Графа, а той, в духа на шоу формата, закачливо ѝ запя фрагмент от своя популярна песен: „Тайно до тебе, той е твой враг!”

„Хайде, хайде, глупости сега, няма врагове тук!”, засмя се изпълнителката на „Нова страница”, опитвайки се да излезе от конфузната ситуация.

В крайна сметка двамата бързо приключиха с вербалните престрелки и Графа, като истински джентълмен, отсече: „Няма да си кривя душата, Калоян, подхождаш на отбора на Михаела”.

Въпреки това обаче, зад кулисите Графа се закани много на усмихната си колежка, че… ще я изненада в най-неочаквания за нея момент. „Много ме ядоса факта, че тя ме блокира и ще намеря със сигурност начин да ѝ открадна Калоян!”, закани се изпълнителят.

Самият Калоян Николов пък, който предизвика сблъсъка на треньорите, извън сцената на „Гласът на България” се издържа като певец по туристически круизи. Записва се за кастинг в шоуто в търсене на ново начало.

„Не си спомням да съм имал щастливо детство, а само, че съм бил обичан. Когато родителите ми се разведоха, с майка ми и двете ми сестри се преместихме в двустаен апартамент с баба, дядо и вуйчо. Бяхме като в дядовата ръкавичка. От беднотията тогава съм научил, че колкото по-малко имаш, толкова по-щастлив си после, когато получаваш”, призна Калоян. Той губи баща си при нелеп инцидент — блъска го влак. „Нямах много поводи да се усмихвам и точно това превърна желанието ми да правя хората щастливи в истинска мантра”, откровен е певецът.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Готвят промяна в Агенцията за българите в чужбина

До 30 октомври трябва да станат ясни промените в структурата и функциите на Държавната агенция ...

Гинес призна пловдивчанка за най-мощния глас на планетата

Народната певица Смиляна Захариева официално бе призната за притежателка на „най-мощния глас на планетата“ и ...

Русия и Китай блокираха САЩ

Русия и Китай блокираха инициативата на САЩ за спиране на доставките на гориво за Северна ...

Полицай е загинал при катастрофа с мотоциклет в Перник

Полицейски служител е загинал при катастрофа с мотоциклет в Перник, съобщи БНР. Инцидентът е станал ...

Гръцки внос сваля цената на кюстендилските череши

Огромен внос на череши от Гърция нанася щети на българските производители, оплакаха се те пред ...

България утре: една празна страна

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Анализ ...