Home » Lifestyle » Мъжете от тези 6 зодии са най-изкусните любовници
Мъжете от тези 6 зодии са най-изкусните любовници
Мъжете от тези 6 зодии са най-изкусните любовници

Мъжете от тези 6 зодии са най-изкусните любовници

В търсене на единствения, понякога сме заслепени от начина, по който той ни ухажва и пропускаме да забележим истинските му намерения. За съжаление, голяма част от мъжете, на които попадаме, са истински Казанови. С малките си трикчета те с лекота приспиват бдителността ни и правят с нас каквото си искат.

Омаяни от думите й действията им, започваме да грешим и падаме в капана на тяхната магия, ръководейки се единствено от чувствата си. За да не ни се случват подобни неща, астролозите съставиха рейтинг на любовниците, които са в състояние да завъртят главата на всяка жена, без да се интересуват за последиците от действията си.

Скорпион

Най-големият прелъстител на звездния небосклон. Той майсторски съблазнява и изкушава и нито една жена не е в състояние да му устои. Сексуалните му възможности изглеждат безкрайни. Магнетичният му поглед и притегляне не ви оставят друг избор, освен да му се поддадете. Той много добре знае къде се намират ерогенните ви зони и как да ви накара да стенете от удоволствие. А фантастичната му интуиция му позволява да предусеща всичките ви желания.

Ако случайно съдбата ви срещне с представител на зодия Скорпион, трябва да сте готова за главозамайващ романс, изпълнен с много страст. Предвид факта, че Скорпионите са изключително ревниви, трябва да сте готова, че той няма да пропусне възможност да ви упрекне в изневяра, въпреки че самият той няма да спре да гледа настрани. Представителите на този зодиакален знак обичат да експериментират и да правят секс на различни места. Не всяка жена може да издържи на темпото, което диктува Скорпионът.

Овен

Овните са основният конкурент на Скорпионите в съблазняването. В тях има много страст, която е напълно вероятно да се прехвърли и върху партньорките им. Те са способни да избухнат и да изпепелят дамата до себе си. Основната им особеност е, че влизат в ролята на завоеватели, защото в противен случай играта не им е толкова интересна.

Овните получават истинско удоволствие да съблазняват и покоряват обекта на страстта си. Откритостта и откровеността им често изненадват жените.

Когато са с партньорката си, те превръщат всичките си сексуални фантазии в реалност и я докарват до върха на лудостта. Овните предпочитат да доминират във връзката, не и да се подчиняват. Те избират партньор с подобен темперамент, който е в състояние да ги възпламени по същия начин в леглото и да им достави истинско удоволствие. Ако обаче жената не се съобрази с правилата им, те започват да търсят друга.

Овните нямат равни в изисканите си маниери и изкуството да съблазняват. Още повече, че най-големият любовник на всички времена – Джакомо Казанова, е роден точно под този зодиакален знак.

Лъв

Любовник с царска кръв. Привлекателността на представителите на този зодиакален знак предизвиква неудържим интерес сред жените. В процеса на ухажване Лъвът демонстрира най-добрите си черти – от щедрост до учтивост. Той превръща отношенията с партньорката си в истински празник и с радост я дарява с удоволствие. Лъвът не само удивява със своите познания, но и умее да ги прилага в точния момент. Най-добрата награда за него в интимен план е да получи възхищение и одобрение на действията си. А дъждът от комплименти е в състояние да го възбуди и да го подтикне към нови креватни подвизи.

Точно между чаршафите Лъвът възхвалява своята кралица и прави всичко, за да разгадае най-съкровените й желания. Той винаги избира ролята на доминиращ.

Представителите на този зодиакален знак обичат да се любуват на тялото си и всичко, което се случва с тяхно участие в леглото. В спалнята им често можете да видите огледала или видеокамера, с която обича да снима, докато прави секс с партньорката си.

Стрелец

Любовник с виртуозни маниери! Стрелците винаги са изпълнени със сексуална енергия. В леглото с тях никога не е скучно. Те обожават жените и не пропускат нито една прекрасна дама. Непрекъснато се впускат в любовни приключения, сменяйки партньорките си като носни кърпички. Когато дамата, на която са се спрели, им омръзне, с лекота я зарязват, за да се впуснат в нова любовна авантюра.

Представителите на този зодиакален знак обичат да експериментират а импровизациите им понякога са изненадващи. Те винаги са готови за нови интимни върхове и не спират да доказват съвършенството си с поредната порция страст.

Везни

Самата Венера им е вменила да бъдат изкусни любовници. Природната им сексуалност е магнит за жените. Те не спират да се наслаждават на красотата и съвършенството и често учат партньорките си на същото. Везните не търпят скандали, а когато са на среща, се стараят да доставят максимален комфорт на половинката си. Знаят куп романтични думички, които прошепват в най-правилния момент, а жената до себе си издигат на пиедестал.

Представителите на този зодиакален знак не са надарени с голямо количество енергия, но за сметка на това притежават повишена чувствителност и са наясно с всички точки, които са в състояние да докарат партньорката им до оргазъм.

Близнаци

Това е типичният кавалер! Близнацитеса готови да извършат куп нестандартни неща, за да привлекат вниманието на обекта на желанието си. Чувствата в тях пламват много бързо и угасват по същия начин. Така след време се впускат в нова връзка, с лекота забравили за старата.

Във външния им вид се преплитат ангелски и дяволски чери – коктейл, който действа като магия на жените.

Близнаците обожават да гледат еротични филми и да пренасят видяното в леглото си. Те са големи експериментатори и естети с развинтена фантазия. Никога не пропускат интимните ласки и са наясно с всички тайни, които даряват с наслада на противоположния пол. С тях никога няма да ви е скучно, защото всеки път измислят нещо ново в леглото, пише jenata.blitz.bg
Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Вашият хороскоп за днес, 10.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Хем няма да ви се мърда много от вкъщи, хем ще ...

Вашият хороскоп за днес, 09.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Днес ще сте в доста войнствено настроение, но и ентусиазъм няма ...

Вашият хороскоп за днес, 08.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Все още не можете да се отърсите от тягостните си настроения ...

Вашият хороскоп за днес, 07.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Спрете малко и се вгледайте в себе си. Дали не бързате ...

Вашият хороскоп за днес, 06.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Ще имате поводи за черногледство, но не оставяйте това чувство да ...

Вашият хороскоп за днес, 05.11.2019 г.

Хороскоп от astrohoroscope.info Овен Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви ...