Home » Истории » Мъж в командировка реши да кръшне с проститутка, но съдбата му изигра лоша шега
Мъж в командировка реши да кръшне с проститутка, но съдбата му изигра лоша шега
Мъж в командировка реши да кръшне с проститутка, но съдбата му изигра лоша шега

Мъж в командировка реши да кръшне с проститутка, но съдбата му изигра лоша шега

Търговец в командировка умря в ръцете на проститутка още преди да правят секс
55-годишният Алексей Николаевич отлетял за Москва по бизнес дела на 19 юли. На следващия ден, докато бил в кафене в центъра на града, се срещнал с 41-годишната Марго. Жената предоставяла интимни услуги в апартамент под наем на улица „Смоленская“. Един час удоволствие струвал 3 000 рубли, а цяла нощ – 15 000. В апартамента тя имала всякакви сложни играчки за секс, включително BDSM. Устройствата изненадали дори опитни експерти.

Самата дама си признала по-късно, че с мъжа, който се представил пред нея като Владимир, отишли в апартамента, за да се позабавляват. Докато били в кафенето, те изпили чаша силно кафе, а по време на посещението мъжът поискал още едно кафе. Марго му приготвила разтворимата напитка. По думите й двамата говорили около половин час, а след това внезапно новият й приятел паднал, държейки ръката си на сърцето. Зениците му пък се разширили и станали неестествено бели. Марго го попитала какво е употребил освен кафе. Докато губел съзнание, човекът си признал, че взел виагра. Те определено не успели да извършат какъвто и да е полов акт.

Жената повикала линейка, като през това време погледнала телефона на Алексей Николаевич . В него имало само четири контакта, един от които бил телефонът на шефа му. Марго му се обадила, за да го информира за неприятната ситуация. Алексей всъщност изглеждал доста добре за годините си. Най-вероятно сърцето му не издържало на аклиматизация след 7-часов полет, използването на две чаши кафе, за капак и виагра.

С предварителна диагноза „остър инфаркт на миокарда“ мъжът бил отведен в болница, където след няколко часа починал. Марго е много тъжна, тъй като за повече от 20 години практика това е първият фатален случай.

Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар