Home » Крими » Мъж се хвана с жената на приятеля си, изнасили дъщеря му

Мъж се хвана с жената на приятеля си, изнасили дъщеря му

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт за изнасилване и блудство, при които случаи е пострадало 14-годишно момиче, съобщиха от държавното обвинение.

Пострадалата М. (на 14 г.), живеела в София, жк „Младост“, заедно с нейната майка и баба ѝ. Родителите ѝ били разделени от около осем години, като след раздялата им, майка ѝ започнала връзка с обвиняемия П. Момичето го познавало от детските си години, тъй като той бил близък приятел на баща ѝ .

На 25.07.2018 г., около 08.00 часа, след като бил прекарал вечерта заедно с майка ѝ, обвиняемият попитал 14-годишната дали иска да отиде с него до жилището му, което е близо до дома ѝ. Той обяснил на момичето, че трябва да вземе оттам мобилен телефон, който по-късно искал да заложи в заложна къща. Девойката се съгласила и двамата се насочили към адреса на обвиняемия.

В апартамента мъжът я попитал дали „иска да ѝ достави удоволствие“, в резултат на което пострадалата се притеснила, казала му, че „иска да си ходи“ и се насочила към вратата на стаята. Той обаче я настигнал, хванал я с две ръце и я бутнал на леглото, след което легнал до нея и упражнил сила, като я хванал с ръце и по този начин не ѝ позволявал да се изправи.

Непосредствено след това се съвкупил с нея, след което започнал да извършва и други действия, целящи удовлетворяване на неговото полово желание. Малко по-късно мъжът заявил на М., че „може да си тръгва“, но не трябва да казва на никого за случилото се.

Около 11.00 часа на същия ден тя се обадила на баща си на когото разказала за действията на приятеля. Бащата от своя страна незабавно подал сигнал в 07 РУ – СДВР.

По случая е образувано досъдебно производство под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура. Разследването е приключено, на 16.05.2019 г. е внесен обвинителен акт срещу П. за извършено от него престъпление (за изнасилване на лице, ненавършило 18-годишна възраст), както и за блудство. П. (на 33 г.) е неосъждан до момента.

Предстои делото да бъде насрочено за разглеждане в Софийски районен съд.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Хубчев: Приемам заплахите сериозно!

Треньорът на Левски Петър Хубчев предупреди футболистите си, че и един процент подценяване на реванша ...

Златната мина – фонд Земеделие

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. От ...

Джигит кара в насрещното към Бургас (ВИДЕО)

С риск за живота си, шофьор кара в насрещното. Случката се развива по стария път ...

Хакери опитали да пробият и МВнР – неуспешно

От началото на годината е имало няколко опита за пробиване на информационната система на Министерство ...

Цветанов останал без пукната пара и само на кредити заради апартамента с асансьора

Бившият вече зам.-председател на ГЕРБ и шеф на парламентарната група на партията Цветан Цветанов е ...

Колко пари получават германските пенсионери? И кой ги плаща?

От 1 юли 2019 в Германия влезе в сила поредното увеличение на месечните доходи на ...