Home » България » Мъж откри, че е умрял за КАТ от 9 години

Мъж откри, че е умрял за КАТ от 9 години

Абсурден случай бе разгласен от мъж в социалните мрежи. Той споделя в пост във „Фейсбук“ случка от преди няколко дни, в която разбира, че по шофьорска книжка се води мъртъв от 9 години.

Вижте целия разказ: „Нека ви споделя какво ми се случи през тези 3 дни. В неделя на влизане в София ме спря патрул на Пътна полиция, защото не бях включил дневните светлини на колата. При проверката се оказа, че шофьорската ми книжка е невалидна от 2010 година (да точно така преди 9 години) поради причината, че съм починал. ? Интересното в случая е, че през 2013 година имам акт, който съм и платил.

Имам и няколко електронни фиша, които също са платени. Още по-интересно е, че съм спиран поне 5 пъти за тези години и никой до момента не е забелязал, че съм мъртъв по шофьорска книжка.

Оказа се, че полицаите, които ме спряха, нямаха никаква идея какво да правят и по съвет на някакъв дежурен ми върнаха документите и ми пожелаха приятен ден, а на въпроса ми какво да направя, за да бъда отново жив и правоспособен водач, ми казаха, че нямат никаква идея. Та всичко приключи благополучно днес в столичния КАТ и понеже жената на гишето ми каза, че съм 2-ри такъв случай, реших да споделя с вас какво се прави.

Отивате в КАТ, там където се подава заявление за издаване на дубликат на СУМПС. Давате си шофьорската книжка и личната карта, необходимо е да сте „жив“ по лична карта, и те ви съживяват в системата. Ако са ви уморили в друг град, както беше в моя случай – ВАРНА, се налага да зачакате известно време, тъй като съживяването става по местоумиране. ???

Та така… Отново съм официално Жив водач на МПС… след 9 години, в които не съм и подозирал за своята кончина и че реално съм неправоспособен водач. Е …, нема такава държава! Положението е Мики Маус откъдето и да го погледнеш“, пише Андрей Георгиев Георгиев.

България
Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Перничани опитаха да нахлуят в сградата на ВиК

Жители на Перник, които излязоха на протест срещу водния режим в града, опитаха да нахлуят ...

Ивет Лалова: Загубих години, за да се убедя да бягам 200 м (ВИДЕО)

„Не съм го казвала до сега, но още от самото начало съм била състезателка за ...

Хапвайте повече чесън, защото…

Чесънът удължава живота, защото съдържащите се в него фибри увеличават „добрите“ бактерии, съобщи в. „Мирър“. ...

20 г. от приемането на България в ЦЕРН

България отбелязва 20 години от приемането ѝ като пълноправен член на ЦЕРН (Европейската лаборатория по ...

Коли на старо, които не трябва да купувате

Изборът на кола на старо до голяма степен зависи от късмета. Колкото и огледи да ...

Това са първите симптоми на страшната болест, убила 3-годишното дете в София

Кървави храчки, задух, кашлица, слабост, изпотяване, болки в гърдите на фона на започнал грип говорят ...