Home » България » Матраци – разновидности и специфики
Матраци - разновидности и специфики
Матраци - разновидности и специфики

Матраци – разновидности и специфики

Матракът е продукт, чиято покупка често отлагаме и пренебрегваме, но това не трябва да е така, защото той е един от факторите за спокоен и пълноценен сън. Основното нещо, което трябва да знаете за матраците е, че те се делят на две основни групи – еднолицеви и двулицеви.

При еднолицевите, подматрачната рамка е вградена и не е нужна покупката на друга. При двулицевите трябва да си закупите подматрачна рамка или хотелска основа, върху която да поставите матрака. Особеното при двулицевите модели матраци е, че може да ги обръщате периодично, благодарение на което получавате различно усещане от двете страни. Втората важна специфика при матраците са материалите, с който са изработени.

Производителите предлагат матраци с мемори пяна, покет пружини, полиуретанова пяна, латекс, бонел пружини или различни комбинации. Трябва да обърнете специално внимание на изработката и вложените материали, тъй като те играят основна роля за усещането и комфорта по време на сън.

Защо да поръчаме матраци от онлайн магазин Mattro.net?

Интернет магазин за матраци и спални артикули Mattro.net, предлага богат избор от матраци на български и световни производители, сред който несъмнено се крие и вашия нов матрак. Ако изпитвате затруднение с избора и имате нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас на следния телефон 0700 200 22, където ще получите професионална консултация и съвет от нашите консултанти. Независимо от това, дали ще изберете еднолицев или двулицев матрак с мемори пяна, покет система или латекс, ние ви гарантираме отлично качество и спокоен сън. Едни от най-поръчваните модели са:

Матрак San Mateo Memory

Този модел е двулицев и съчетава в себе си най-предпочитаните и висококачествени материали – мемори пяна, покет пружини и полиуретанова пяна.  Матракът е подходящ както за деца, така и за възрастни и това е причината да е толкова харесван от клиентите.

Матрак Lavender Uno Memory

За почитателите на лавандуловия аромат, онлайн магазин за матраци Mattro.net предлага двулицевия матрак Lavender Uno Memory. Моделът е непружинен, изработен от профилирана пяна от едната страна и мемори пяна от другата. По този начин получавате един матрак с две различни степени на твърдост и различно усещане. Освен всичко това, деликатния аромат на лавандула ще спомогне за още по-спокоен и здравословен сън.

Матраци от Mattro.net с безплатна доставка в цялата страна!

Освен бърза и лесна поръчка, онлайн магазин за матраци и спални продукти Mattro.net, предлага напълно безплатна доставка до всички градове и села в цялата страна! Поръчайте вашия нов матрак от  Mattro.net и се насладете на спокоен и пълноценен сън!

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар