Home » Lifestyle » Мария: Бих станала булка за трети път!
Мария: Бих станала булка за трети път!
Мария: Бих станала булка за трети път!

Мария: Бих станала булка за трети път!

Мария имала повече предложения за брак и от Миглена Ангелова

След два развода Мария не се е отказала нито от любовта, нито от брака – пише в. „Уикенд“. Това призна самата тя, като изтъкна, че е имала много повече предложения за сватба, отколкото е приемала. По този параграф надминала даже и Миглена Ангелова, която засега я води сам по осъществени венчавки. Мадам „Искрено и лично“ има 4 брака и 4 развода зад гърба си – отбелязва изданието.

Първият брак на Мария е с бизнесмена Димитър Андонов, с когото имат дъщеря Марая. Двамата се разведоха през 2012 г., малко след като бизнесът на съпруга претърпя срив. Три години по-късно фолк певицата вече бе г-жа Гущерова. Вторият й брак също не трая дълго. Мария и Християн се разделиха миналата година. Неотдавна той се ожени за плеймейтката Светлана Василева, която в момента е бременна от него. През това време Мария имаше куп авантюри. Признавала е за връзка с мъж, който живее в Лондон, без да разкрива кой е. В тайна пази и настоящия си любим, за когото призна, че се надява приказката им да продължи завинаги.

„Сериозни са нещата. Аз не съм на 15 години да е нещо несериозно“ – потвърди отново Мария тези дни. А на въпроса дали би станала булка за трети път, отвърна: „Много ясно. Колко му е да спретнем едно тържество!“

Мария: Бих станала булка за трети път!

Мария е готова да мине за трети път под венчилото

Източник: kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар