Home » Любопитно » Малките неща, които превръщат мъжа в желан сексуален обект

Малките неща, които превръщат мъжа в желан сексуален обект

Предпочитанията на жените винаги са варирали според времето, настроенията и позиционирането на Луната и звездите. Ясно е, че няма никаква логика в избора на жените, защото те могат да обичат с очи, сърце, банкова сметка и дори уши (музикантите попадат в тази графа). Има обаче някои козове, които мъжете могат да използват, за да наклонят везните в своя полза, докато се опитват да впечатлят някоя жена. Bulnews.bg представя всички малки белези, които превръщат мъжа в желан сексуален обект.
Шофирането
Всеки може да натиска педала до дупка, но женското съсловие смята, че по-спокойните мъже зад волана са и много по-сексуални. Те вдъхват доверие, защото по всичко си личи, че държат нещата под контрол и не се опитват да се изфукат за разлика от по-агресивните. Контролът е особен плюс и демонстрира мъжественост.
Погледът
Не е нужно да гледате лошо. Естествените емоции и усмивката се оценяват много повече. Оставете маските и говорете повече с очите си – жените знаят, когато ги събличате с поглед и желание за креватни упражнения.

Предмишниците
Дълги години се смяташе, че бицепсите са най-важната част от мъжкото тяло, а след това се вярваше, че това са коремните мускули, но се оказва, че всички сме живели в тотална заблуда. Новият хищен поглед е насочен към предмишниците и именно затова ще се наложи да запретнете ръкавите и да ги напомпате. Остави и малко от бицепса за бонус точките.
Готвенето
Винаги се е твърдяло, че порното за жената е мъж, който може да готви. Разликата между мъжете и жените в кухнята е свързана с различните нагласи: тя го прави по задължение, а той – по желание, влагайки много повече старание във всеки детайл. Именно педантичността я кара да си мисли „мръсотии“, докато гледа мъжът да обработва суровото месо или реже салата с хирургическа точност, изпипвайки всичко до най-малката подробност. Заведете я в кухнята, направете всичко с огромно желание и се пригответе за първото си изнасилване от жена!
Добър характер
Някои се опитват да се докажат, а други играят ролята на нещо, което не са. Мъжете, които стоят удобно в своите обувки и не се опитват да изпъкват при всеки удобен случай, са и тези, които се предпочитат най-много.
Здравата защита за нея
Жената става най-сексуална, когато може да усети, че зад нея стои силен и здрав мъжки гръб. Дори и елементарните жестове оставят сериозни следи в нейното съзнание, а и нищо не ви пречи да ѝ освободите място в метрото, да ѝ отворите вратата на колата или просто да ѝ помогнете с това, с което се е захванала. Не забравяйте, че дори гушкането е достатъчен афродизиак за нея, когато може да се изгуби във вашето тяло, а повечето жени усещат протекцията ви точно в тези моменти.
Бащиният инстинкт
Интересът към децата е знак, че мъжът е готов за следващата стъпка и има необходимата отговорност и подготовка, когато се появи малкото човече. Интересното е, че жените много често се привличат от мъжете, които показват такова влечение, а щом сте добър към децата, значи ще сте добър и към нея, както и евентуалното поколение. Защо това е възбуждащо за нея? Просто такива индивиди са много трудни за откриване.
Ораторът
Мъжете, които могат да говорят убедително, влагайки страст в темата, са много привлекателни за женското съсловие. Излъчването на увереност и изразяването на страст са достатъчен признак, че този човек просто знае какво и как да прави, а това обикновено е и признак, че в леглото също има необходимите умения, за да накара слушателките да изтръпват (в друг смисъл на думата).

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Територията на Русия се увеличава

Територията на руската държава се увеличава. Откритието е на руска морска експедиция в Арктическия океан, ...

Руска военна полиция започна да патрулира в Сирия

Според съобщения на руски медии руска военна полиция е започнала да патрулира в Северна Сирия, ...

Lexus избива клинове с LF-30 Electrified

На салона в Токио луксозната марка на Toyota се представя с петметров безпилотен концепт с ...

Настояват за спиране на финансовото подпомагане на Тома Белев от държавата

Представители на еврейската общност в България остро осъдиха скандалния коментар на Тома Белев, според когото: ...

Гавра със смъртта на наръгана 17 пъти с нож жена

След като преди дни стана ясно, че Върховният касационен съд е намалил с 10 години ...

Пулев показа най-ценното нещо в живота си (СНИМКИ)

Боксьорът Тервел Пулев умили мрежата със снимка, на която се забавлява със своя по-малък син ...