Home » Свят » Майката на обидения от Илон Мъск с „педофил“ водолаз изригна: Този човек трябва да бъде застрелян
Майката на обидения от Илон Мъск с педофил водолаз изригна Този човек трябва да бъде застрелян
Майката на обидения от Илон Мъск с педофил водолаз изригна Този човек трябва да бъде застрелян

Майката на обидения от Илон Мъск с „педофил“ водолаз изригна: Този човек трябва да бъде застрелян

Майката на британския водолаз, който помогна за спасяването на 12-те тайландски ученици, заклещени в пещера, заяви, че милиардерът Илон Мъск трябва да бъде застрелян, заради това, че е нарекъл сина ѝ „педофил“, съобщава „Дейли мейл“.

Припомняме, че скандалът гръмна, след като основателят на „Тесла“ и „СпейсЕкс“ обиди Върн Ънсуърт, който пръв достигна до блокираните в пещерата деца, заради негово изказване относно прословутата мини-подводница, която Мъск изпрати в помощ на спасителите. По думите на водолаза, а и на други участници в операцията, високотехнологичната джаджа била неизползваема в тясната пещера.

След като Мъск обиди спасителите и заяви, че те нищо не разбират, Ънсуърт заяви, че изобретателят може „да си завре подводницата там, където боли“. Това отприщи гнева на богаташа, който пък го нарече „педофил“.

След като Ънсуърт съобщи, че се е свързал с адвокати и обмисля да заведе дело, дойде и извинението на Мъск. Въпреки че милиардерът се извини, майката на водолаза каза, че трябва да му се затвори устата.

„Мисля, че трябва да бъде застрелян за това, което каза“, заяви Вера Ънсуърт и добави: „Трябва устата му да се залепи. Не знам дали Върн ще си търси правата, но ако има мозък, ще го направи. Ако можех, щях да го (Мъск – бел. ред.) опра е стената и да го застрелям, това е отвратително и то от милионер. Той вероятно мисли, че парите не спасят и може всичко да му се размине“, заяви още жената.

„Надявам се, синът ми да заведе дело, но нещата стоят така, че той има пари, а Върн – не. Шокирана съм, наистина не знам какво да кажа.

88-годишната жена добави, че нейният син, който пристигна вчера в Обединеното кралство, остава в Лондон и ще я посети през следващите няколко дни.

Припомняме още, че акциите на американския производител на електромобили Tesla понижиха стойността си с 3,5%, след като изпълнителният директор отправи обида в Twitter към британския пещерен водолаз.

 

Източник: БЛИЦ

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!