Home » България » Майка подаде сигнал за издърпано ухо

Майка подаде сигнал за издърпано ухо

Майка подава сигнал за упражнено насилие над детето ѝ, което посещава частна детска градина. Детето е с хематом на ухото. От детското заведение обаче са категорични, че поведението на детето е проблемно и отричат да са причинили нараняване на малчугана.

Във вторник следобяд Ц. С. взима синът си от частна ясла. По думите ѝ, детето било във видимо стресирано състояние. След като се прибрали вкъщи забелязала, че ухото на детето е посинено. Според нея, синът ѝ, който е на 1,8 г., е бил дърпан за ухото от служител на яслата.

След преглед от „Пирогов” обяснили, че детето е с хематом, а съдебен лекар потвърждава констатацията и издава медицинско удостоверение, че ухото на детето е било силно издърпано. Жената е подала сигнал до всички органи случаят да се разследва. По думите ѝ от детската градина отказват да съобщят името на преподавателката, причинила травма на детето ѝ.

От детското заведение обаче споделят, че детето е проблемно.

„Детето е много трудно за гледане, с изключително проблемно поведение. То е агресивно към себе си и това рефлектира върху всички останали деца, защото то е непрекъснато неспокойно до тогава степен, че постоянно има писъци, търчане във всички посоки, блъскане във врати, стени, помитане на кошари, деца. Майката много добре знае за поведението на детето си. /…/ Ние издаваме детето и часове по-късно получаваме обвинение, че ухото е посинено при нас. На майката сме обяснявали многократно за проблемите на детето. Препоръчали сме да заведе детето на психолог, дали сме координати на детски психолог. Разговорите ни тръгнаха към това, че детето няма как да остане в детската градина, защото наранява себе си и останалите деца. Оттам започна войната с детската градина”, каза управителят на детската градина.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Google изгражда центрове за данни в Тайван

През 2007 г. Google обяви плана си за изграждане на центрове за данни в Азия. ...

Каквото и да говорят неприятелите

ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати. Каквото ...

Турция е нанесла въздушни удари

Турската армия е осъществила през нощта въздушни удари в района на сирийско-иракската граница, за да ...

Гриша Ганчев потвърди – Милош Крушчич ще води ЦСКА

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев потвърди за dsport.bg, че Милош Крушчич ще бъде старши треньор ...

Пендаровски: България няма да блокира преговорите ни с ЕС

Българската позиция за бъдещето на интеграцията на Северна Македония е вътрешен въпрос и няма да ...

Масов фалит на авиокомпании

Поредната икономическа криза е на прага, предупреждават анализатори. Редица фактори за нейното идване вече са ...