Home » Lifestyle » Маги Желязкова сменя Зейнеб при Гала
Маги Желязкова сменя Зейнеб при Гала
Маги Желязкова сменя Зейнеб при Гала

Маги Желязкова сменя Зейнеб при Гала

Зейнеб се мести в Лондон с мъжа си
Маги Желязкова, която настоява да бъде представяна с новото си фамилно име Сидерова, сменя Зейнеб като звезден репортер при Гала в „На кафе“ – пише в. „Уикенд“. Бившата Мисис България вече обикаля по събития с оператор на Нова тв, за да снима репортажи за предаването. Очаква се първите от тях да видят ефир още със старта на новия сезон на тв изданието – отбелязва изданието.

В телевизията гледали Маги Желязкова с неприкрита ирония, когато питала къде е нейния оператор, с когото трябва да тръгва на снимки, или когато обявявала, че отивала да монтира репортаж за Гала. Това обаче по никакъв начин не притеснявало нахаканата манекенка. Тя била уверена в способностите си на репортер, макар да прави първите си крачки в професията на близо 44-годишна възраст. Както е известно, Маги доскоро се изяваваше пред камера основно като звезда.

Тя има зад гърба си собствени предавания, в което е била водещ, била е и коментатор на „ВИП Брадър“ в студиото „На кафе“, но никога не е отразявала събитие с камера и микрофон. Въпреки това обаче според хора от екипа се справяла прилично с новите си ангажименти.

Засега не е ясно защо се е наложило да се търси заместница на Зейнеб, но се предполяга, че туркинята е напуснала работата си, за да се премести да живее в Лондон заедно с мъжа си.
Източник: kliuki.ws

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар