Home » Lifestyle » Маги Халваджиян изригна срещу убийците на животни: Това са потенциални убийци на хора!
Маги Халваджиян изригна срещу убийците на животни: Това са потенциални убийци на хора!
Маги Халваджиян изригна срещу убийците на животни: Това са потенциални убийци на хора!

Маги Халваджиян изригна срещу убийците на животни: Това са потенциални убийци на хора!

Маги Халваджиян е възмутен от случай, в който мъж изхвърли куче от осмия етаж!

„Усещането за безнаказаност в подобен вид хора идва от липсата на строгост в законите и в липсата на прилагане на дори съществуващите закони! После идва ред на липсата на адекватност от страна на прилагащите закона! Бих казал, че тези хора подценяват проблема с убийците на животни, и докъде в последствие могат да стигнат тези болни мозъци!

За да подцениш нещо обаче, трябва първо да можеш да мислиш! Съмнявам се обаче, че някой мисли! Истината е, че Зоополицията в България беше създадена по чисто популистки причини! Просто трябваше да се запушат устите на Господарите, които поеха тази инициатива, и на хората които ги подкрепиха! Направиха я защото не искаха шум в системата, а не защото разбират проблема! Нещо като казуса с КРЕЩЯЩИТЕ МАЙКИ! А когато нещо е направено с цел да запуши усти и да замаже очи, няма как да работи адекватно! Чувал съм хора да казват: Абе то адекватна нормална полиция няма вие искате Зоополиция!

Или: То справедливост за хората няма, а вие искате справедливост за животните! Знаете ли кое е лошото обаче! Същите думи ще чуете и от хората, които трябва да прилагат закона! Същите думи ще чуете и от служители на Зоополицията! Как очаквате някой да свърши работа в , която абсолютно не вярва! Това е въпрос на възпитание, култура и манталитет! Редовите зоополицаи/ с малки изключения/ обаче са точно толкова виновни, колкото и началниците им, и политиците! Убийците на животни са потенциални убийци на хора! Но на кой му пука! Важното е да няма шум в системата!“

Източник: Фейсбук

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

One comment

Вашият коментар