Home » България » Луд напада момичета и майки с деца във Варна

Луд напада момичета и майки с деца във Варна

За пореден случай на агресия от страна на психичноболен човек, който напада девойки и майки с деца във Варна, съобщи читателка на „Варна24“.

Тя е станала свидетел на това как мъж на средна възраст е нападнал в гръб младо момиче до Икономическия университет. Сигналът, предупреждаващ за опасност, беше разпространен първоначално в групата „Варненски мамчета“, и гласеше следното:

„Този нещастник /на снимката/ изскочи в гръб на младо момиче, на светофара на Винса, психопат е или пияница, изплаши я до смърт, стисна я в гръб и се навря в лицето ѝ. Моля, пазете се или подайте сигнал, ако го видите!“.

След това жената, станала очевидец на случилото се сподели подробности:

„На 11 юли около 16 часа на кръстовището до Икономическия университет по бул. „Княз Борис“ и „Цар Освободител“, възрастен мъж, във видимо неадекватно състояние, нападна младо момиче на видима възраст 17-18г., в гръб, като я стисна през ръцете, повдигна я няколко пъти, докато тя не се развика и се отскубна от ръцете му. Ситуация, която аз определям като грубо сексуално посегателство. Момичето беше изключително стресирано и унизено от ситуацията. Догоних го, за да мога да направя няколко снимки, качих ги в групата, където го разпознаха веднага други потърпевши. Някои от тях споделиха, че често преди носел нож, размахвал клони по улиците, нападал жени, майки с деца и дори бебе на 1 годинка. Бил е арестуван многократно, приеман е и е освобождаван от психиатрично заведение, но мястото му със сигурност не е по улиците. Казват, че напада само жени, от мъже го е страх“.

Само преди няколко дни споделихме за сходен случай, при който агресивна психичноболна жена обира и троши вечер автомобили. Очевидно е, че трябва да бъде създаден механизъм за защита на здравето и сигурността на гражданите от подобни индивиди.

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Джулиана Гани иска индийска сватба

Носителката на титлата „Мис Силикон на десетилетието“ Джулиана Гани и любимият ѝ Илиян Найденов подготвят ...

Манолова: Поведението на Борисов е жалко

Генерално сбъркан е моделът, по който се управлява София и който беше мултиплициран в страната. ...

Неделев скочи на ръководството на Ботев

Лидерът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев беше видимо изнервен след поражението с 0:1 от ЦСКА. ...

Принц Уилям показа уникална снимка с лейди Даяна

Дори и 22 години след смъртта на принцеса Даяна все още се появяват детайли от ...

Афганистан: Повече насилие на изборите

„Съюзниците от НАТО трябва да очакват „повишено насилие“ по време на предстоящите президентски избори в ...

Три европейски държави без бензинови пари

Норвегия и нейните електромобилиНорвегия е страната на електромобилите и то в световен мащаб! В никоя ...