Home » Lifestyle » Лорд Минчев пусна гилотината, срази Емилия и Камелия
Лорд Минчев пусна гилотината, срази Емилия и Камелия
Лорд Минчев пусна гилотината, срази Емилия и Камелия

Лорд Минчев пусна гилотината, срази Емилия и Камелия

Предлагаме ви новите коментари на Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“. Точно така! Виждам, че не е трудно да се съчетае зъболекарски стол с гинекологична поза. Но…Камелия може всичко!

Камелия може да съчетае дори маслодайна роза с таралеж. Съчетала е обувките си с детайли от цвета на тази седалка, едновременно напомняща медицинско съоръжение и мебел от амбианса на звезда от Лас Вегас. Шареното боди смущава с лепкавите цветове, нещо като пликче детски бонбони, повърнали около пъпа и. С част от цветовете по бодито си, Камелия е погалила краищата на косите си или ги е топнала без да иска в накиснатото със синка пране. Обувките са цяла структура, истински триумф на обущарството, недоносен плод на жираф. Да поговорим още за позата и за дозата. От първото има в изобилие, второто следва да се предпише със зелена рецепта. Добре, че не е жива баба ми Гина да попита изпод черната забрадка- Боже, накъде отива този свят…

Отчетливи, минорни сигнали идват от инак колоритния орган на Емилия.

Малката черна рокля е разграфена като градинка, чието откриване и залесяване е отлагано и отлагано. Странните и лъскави ромбоиди са натрапващо несъразмерни спрямо всичко наоколо. Те са приютили озадачаващи и не съвсем темпераментни детайли, в които липсва надежда и младост. Има по-скоро Дружба, но там, както знаем, не е кварталът на бутиците. Прическата е нехайна, наистина по плажному секси, но разпиляна и много далеч от изискванията за рокля като тази. Общо взето така би се облякла напъдена от селото си рускиня, която би искала да впечатли родата си във Волгоград. Чудя се, какъв ли вид керемида е използвала певицата, за да очертае скулите си…И какъв флумастер, за да изрази очите си.

Истинска мусака от цветове по ди джей Дамян и булка му.

Чаровникът е потънал в патетиката на зимни обувки, съчетани неуверено с летния дълг на късите дънкови панталонки и розова риза, напълно встрани от модата. Мусаката продължава с лилавите ботушки на Ванчето, дресирани така, че да закриват единия крак на Дамян, но да откриват пълен хоризонт към нейния. Как ли биха се изразили „група британски учени” за този феномен, не знам, но един пазарджишки учен казва, че модата понякога се превръща в готварско изделие. Роклята като заливка на истинска столова мусака, залива част от сготвеното, но както казва същият моден диктатор от Пазарджик- какъвто бюджета, такъв и ефекта. Впрочем, група учени от Ихтиман докладвали, че под един мост забелязали да се разбива извънземна летяща чиния.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар

x

Check Also

Камелия остави без дъх феновете си с тази СНИМКА

През лятото Камелия с лекота и без свян хвърляше дрехи и задръжки, но сега, в ...

На какво ще разчита новият проект на Слави?

Учредяването на партията на Слави Трифонов „Няма такава държава“ в събота повдигна редица въпроси от ...

Софиянец обезопаси колата си по хитър начин (СНИМКИ)

Софиянец измисли най-хитрия начин как да спаси колата си от автоджамбази и некадърни шофьори. Снимки ...

Путин си вдигна заплатата за рождения ден (СНИМКИ)

Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ, с който повиши своята заплата, както и тези ...

Издирват още двама за банковия обир, съучастничка пропя

Обирджиите на банковия офис в столичния квартал „Люлин“-1 наблюдавали от дълго време нападнатия обект. В ...

Родна тенисистка изкушава мрежата с горещи СНИМКИ

Родната тенисистка Юлия Стаматова разгорещи мъжката част от последователите си в социалните мрежи с лятна ...