Home » Свят »  Лондон: Арабка с двама любовника накара единия да убие другия и излъчи на живо клането
 Лондон Арабка с двама любовника накара единия да убие другия и излъчи на живо клането
 Лондон Арабка с двама любовника накара единия да убие другия и излъчи на живо клането

 Лондон: Арабка с двама любовника накара единия да убие другия и излъчи на живо клането

Раза Хан нападнал Халид на улица в Лондон през декември 2016 година, когато младежът и Фатима отивали към кафене. Съдейки по всичко, момичето е съобщило предварително на нападателя къде ще са те по онова време. Хан нанесъл на жертвата си няколко удара с нож в гърдите, единият от тях бил точно в сърцето. Инцидентът обаче бил заснет от камера за наблюдение.

В разгара на боя Фатима се заключила в тоалетната на кафенето, а след това се върнала на мястото на убийството и направила смразяващо кръвта нещо. Тя започнала да излъчва на живо в Снапчат как окървавеният ѝ приятел умира. При това под излъчването бил написан коментара: „Ето какво се случва, когато се е*еш с мен“. Нито по време на нападението, нито след това, момичето не се опитало да окаже каквато и да е помощ на своя интимен партньор. Фатима обичала да се хвали в социалните мрежи със своя красив живот, но явно този случай се оказал твърде голяма хапка за нейната уста.

 

Адвокатът на обвиняемата я нарече кралицата на „Снапчат“ и заяви, че тя е от онези хора, които виждат света не със своите очи, а през призмата на социалните мрежи. на въпроса, защо тя е снимала ужасната сцена, момичето отговорило, че приятелят ѝ по-рано я е бил и тя просто е искала повече никой да не я закача. Фатима казала още, че се срамува от постъпката си: „Това беше ужасно, отвратително. Думите ми не бяха адресирани към Халид“.

 

Съдебните заседатели обсъждаха процеса 18 часа. В крайна сметка обвинението в убийство срещу 21-годишната Фатима бе свалено, но тя бе призната за виновна в непредумишлено убийство. Момичето в момента е под стража. Присъдата ѝ ще стане ясна на 30 юли. Убиецът Раза Хан е избягал. За главата му е обявена награда.

 

Източник: БЛИЦ

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!