Home » Клюки » Лили Иванова не яде и крие лицето си, преживяла е нещо ужасно заради разкрасителна процедура
Лили Иванова не яде и крие лицето си, преживяла е нещо ужасно заради разкрасителна процедура
Лили Иванова не яде и крие лицето си, преживяла е нещо ужасно заради разкрасителна процедура

Лили Иванова не яде и крие лицето си, преживяла е нещо ужасно заради разкрасителна процедура

Освен с депресията, лекарите са я диагностицирали и с натрапчива хипохондрия (перманентен страх от болести). Според запознати причината за внезапното депресивно разстройство се крие в инцидент отпреди няколко месеца. По време на рутинна разкрасителна процедура с пълна упойка, Лили изпаднала в комаи лекарите с часове се борили за живота й.

Иванова получила тежък кръвоизлив на операционната маса и след като лекарите я реанимирали, била изместена в Правителствена болница. „Няма безобидна интервенция, винаги има риск, особено на такава възраст“, обясняват хирурзи. Вероятно след посттравматичния шок, Лили изпада в депресия.

Допълнително влияние оказала и предходна интервенция – не особено сполучлив фейслифтинг, след който Иванова упорито крие лицето си.

По време на последния й концерт през юни един-единствен професионален фотограф имаше право да снима певицата, и то само в профил. Въпреки това, звездата през цялото време си прикриваше лицето с ръка.

Заради тежкото емоционално състояние на Лили, следващите й изяви са насрочени едва за октомври месец. Лекарите се надяват дотогава певицата да се повлияе от лечението, макар че депресията в късна възраст често води и до други усложнения.

През годините певицата често е проявявала емоционална нестабилност, но нейни близки са категорични, че този път положението е критично.

Източник: БЛИЦ

Оценките на читателите
Общо: 0 Общо гласували: 0
Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Вашият коментар

error: Внимание: Съдържанието е защитено !!