Home » Lifestyle » Легендата на българската естрада Мустафа Чаушев с концерт-бенефис в Бургас
Легендата на българската естрада Мустафа Чаушев с концерт-бенефис в Бургас
Легендата на българската естрада Мустафа Чаушев с концерт-бенефис в Бургас

Легендата на българската естрада Мустафа Чаушев с концерт-бенефис в Бургас

Легендата на българската естрада Мустафа Чаушев прави своя концерт-бенефис в Летния театър на Бургас от 20.30 ч. тази неделя (29.07.). Прощалният музикален спектакъл на един от най-обичаните изпълнители у нас се казва „Злато мое” и ще се превърне в кулминацията на предстоящия уикенд, пише „Флагман“.

Бенефисът ще бъде изключително бляскав и пищен. Невиждано светлинно шоу ще се разрази на сцената на театъра. Класически, модерен и фолклорен балет ще приковат вниманието на публиката в акомпанимент с най-добрите песни на Мустафа Чаушев.

Уникален спортен автомобил Порше и мотори ще участват в хореографията на едно от изпълненията в концерта. Изявата ще се превърне в исторически момент за Летния театър в Бургас, тъй като се случва за първи път.

Мустафа Чаушев ще се качи на сцената и ще изпее прощално и от сърце за бургазлии емблематичи свои песни. Специално участие в последения концерт ще вземе неговата дъщеря Ажда Чаушева – млад и известен изпълнител.„Чувствам се много щастлива, но и развълнувана. Концертът е последен от този мащаб за баща ми в Бургас. Благодаря на бургазлии, че ще бъдат с нас на толкова важно събитие! Пожелавам им да са здрави и да подкрепят българската музика!“, сподели Ажда пред Флагман.БГ по повод предстоящия концерт-бенефис.

Мустафа Чаушев е легенда в българската популярна музика. Той е най-продаваният певец на компания „Балкантон” през 80-те и 90-те години у нас. Дългосвирещите грамофонни плочи „Злато мое”, Обич моя” и „Мъко моя” са превръщат в златна, платинена и диамантена плочи. Няма български дом, който да не притежава албум с изпъленения на певеца.

Мустафа Чаушев  е изнесъл хиляди концерти по цял свят. Гастролирал е в Русия, Куба и други държави.

Билети за концерта-бенефис могат да бъдат закупени на символична цена от 10 лв. на 28-и и 29-и юли от 16:00 ч. на касата на Летния театър. Организаторите съветват да побързате, защото местата в Летния театър са почти разпродадени.
Източник: БЛИЦ

Коментирай чрез Фейсбук

Източник:fakti.bg
loading...

Вашият коментар