Home » Lifestyle » Кулагин: Във ВИП брадър е пълно с проститутки!
Кулагин: Във ВИП брадър е пълно с проститутки!
Кулагин: Във ВИП брадър е пълно с проститутки!

Кулагин: Във ВИП брадър е пълно с проститутки!

Мега скандал се заформи в Къщата на „Биг Брадър“ преди големия финал. Устатият гримьор Валентин Кулагин взриви всички в шоуто с бомбата: „Това са едни бивши проститутки, които са влязли тук, за да чистят името си!“

Думите му прозвучаха в ефира на Нова телевизия, в телефонен разговор между стилиста и Никита Джонсън, адресирани до Златка Райкова и Джулиана Гани. За да я окуражи, ексцентричният руснак не пропусна да каже това, което смята за жените в последния каст на риалити формата. Почти всички съквартиранти посрещнаха появата му на екрана на телевизора с възмущение. „Оле, това е Колагена… Всеки го мрази!“, настръхна Джулиана Гани и заключи всъщност, че до момента Никита е вървяла по стъпките на Валентин в играта си в Биг Брадър, пише хотнюз.

На тази мисъл я наведоха думите на майстора на макияжа към хулената съквартирантка: „Ти си човека, който ще продължи моя завет. Ти си супер истинска , супер откровена и не се променяй. Не се оставай на тези лицемери и тези бълшоци. Те не са никой, това са едни бивши проститутки, които се опитват да си изчистят името. Ти си много по-успяла от тях“, отсече Кулагин. След думите му, Благой Георгиев директно заплащи гримьора в ефир. „Тоя сега ще бъде бит – ей тук го заявявам в Биг Брадър!“, категоричен бе спортиста.

Албена Вулева също влезе в истерия от появата на хасковлията и почна да напада Никита за пореден път във формата. „Подлярка и лицемерка, твоите приятели те издадоха каква си всъщност. Дъното! Нали знаеш: виж му приятелите и виж го какъв е, ти си дъното! В предния сезон повръщаха от него, сега да не се чудят това какво е. Същото“, крещеше Вулева. Никита призна достойнствата на Златка и Благо Цецо Андреев също подкрепи мнението й, като разискваа почитателите на Валентин. „Ако той има 15% фенове, всички други ще го заколят. От първия ден си пролича ти какво правиш тука, Никито“, заяви гримьора от Койнарево. Джулиана Гани каза на свой ред: „Тя е женски негов вариант. Най-големият гадняр и долен човек на земята“. Цецо пригласяше недоволен: „Казва на съквартирантките, че са проститутки и тя се смее.. Какво е това да не си уважава съквартирантките! Те ще се женят, а тоя ще говори бивши проститутки“.

Източник: www.marica.bg

Коментирай чрез Фейсбук

loading...

Кулагин: Във ВИП брадър е пълно с проститутки!
Оценете тази публикация

Вашият коментар

Inline
Inline